Mustafa Sandal'dan enteresan sözler

Tasarım Yarışması'nın final programında sahne alacak olan Mustafa Sandal, Burcu Esmersoy tarafından sahneye davet edildiğinde söylediği sözlerle olay yarattı. 

MAGAZİN 17.11.2019, 17:35
Mustafa Sandal'dan enteresan sözler

Son günlerde çapkınlıklarıyla gündemde olan Mustafa Sandal, jüri üyesi olduğu defilede Burcu Esmersoy’a övgüler yağdırdı. Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra pek çok isimle adı anılan Mustafa Sandal, bekârlığa hızlı döndü.

"Gel bana"

Gecenin sunucusu olan Burcu Esmersoy, şarkıcı Mustafa Sandal’ı “Mustafa sana ‘Gel bana’ desem ne dersin?” diyerek sahneye davet etti.

Mustafa Sandal da sunucu Burcu Esmersoy’un bu anonsuna ilk önce “Senin kadar güzel bir bayan gel bana derse duracak halim yok.” dedi. Ardından “Ben spor salonunda karın kası çalışırken her mekik çektiğimde bir kadına bakıyordum. İşte o kadın Burcu Esmersoy.” sözlerini ekleyince Burcu Esmersoy utancından ne yapacağını şaşırdı.

Sahneden koşar adım çıktı

Esmersoy Sandal'a, “Ben seni şarkı söylemen için anons edecektim ama olay başka yerlere gidiyor. Ben sahneyi sana bırakıyorum.” dedi ve sahneyi Sandal’a bıraktı.

Yorumlar (0)