Müslüm Gürses hakkında şok iddia: Şanlıurfalı hayranı ilk kez açıkladı

Milyonlar için “Müslüm Baba” ismiyle taht kuran, ölümünden 9 sene geçmesine rağmen arabesk müziğinin 1 numaralı ve unutulmaz ismi olarak tanınan Müslüm Gürses ile ilgili bilinmeyen gerçeği ilk defa Şanlıurfalı bir hayranı açıkladı. Söz konusu hayranı, Müslüm Baba’nın ilk evliliğinin Muhterem Nur ile olmadığını iddia etti.

MAGAZİN 15.05.2022, 16:09
Müslüm Gürses hakkında şok iddia: Şanlıurfalı hayranı ilk kez açıkladı

Şanlıurfa’da yaşayan kaset ve plak arşivcisi Hüseyin Burkankolu (41), 30 senelik Müslüm Gürses hayranlığı sebebiyle işyerini adeta Müslüm Gürses Müzesine çevirdi. 

Mendilinden giydiği eşofmanına, kravatından yeleğine, çocukluk resimlerinden fotoğraflarına, Almanya’da çıkarılan 50 bin TL’lik ilk taş plak ve birçok kasete kadar pek çok Müslüm Gürses ile ilgili eşyayı işyerinde sergileyen Burkankolu, “Müslüm Baba” ile baba-oğul ilişkisinin aralarında olduğunu ifade etti. Burkankolu, Türkiye’nin haricinde dünya ve Avrupa’dan Müslüm Gürses sevenlerinin işyerini ziyarete geldiğini söyledi.

"8 sene evli kaldı, kimse bunu bilmez"

Burada duygu dolu günler yaşadıklarını söyleyen Burkankolu, şunları söyledi.

Kendine has yorumu ve tarzıyla milyonlarca insanın gönlünde taht kuran ve "Müslüm Baba" olarak ünlenen Müslüm Gürses ile ilgili her çeşit arşivin kendisinde var olduğunu belirten Burkankolu, Müslüm Gürses’le ilgili kimsenin bilmediği bir gerçeği de ilk defa açıkladı. Müslüm Baba’nın Muhterem Nur ile olan evliliğinden evvel hiç kimsenin henüz bilmediği bir evliliğinin olduğunu söyleyen Burkankolu, Songül adındaki kadın ile 8 yıl boyunca evli kaldığını iddia etti. Elindeki nüfus kayıt örneği ile bu iddianın belgeli olduğunu savunan Burkanolu, hiçbir basında bu evliliğin yer almadığını, Müslüm Baba hayranı olan piyasadaki arşivcilerin bile bunu bilmediğini aktardı.

“Çocukluğumdan bu yana Müslüm Baba hayranıyım”

Burkankolu, “30 yıldır Müslüm Gürses hayranlığım devam ediyor. Akrabalık derecesinde Müslüm Baba ile yakınlığımız var. Sizlerle burada paylaşmak istediğim ve kimsenin henüz bilmediği, Müslümcü arkadaşlarımızın da olduğu piyasada kimsenin henüz bilmediği özel bir mesele var, sizlerle de bunu paylaşmak istiyorum. Müslüm Baba’nın Muhterem Nur’dan önceki evliliğini şu an açıklıyorum. Songül adında bir hanım efendi ile beraberdi ve evliydi. 1977 senesinde evleniyor ve 1985’te de boşandı. Şu an piyasada çok derin Müslümcü arkadaşlarımız mevcut, hiç kimsenin henüz ulaşamadığı, soruşturup da elde edemeyeceği bir belge var elimizde. Çok derin bir araştırmacıyım. Şu an Müslüm Baba ile ilgili ne istiyorsanız, aklınıza ne geliyorsa bunlar arşivimde var. ‘Bunlara sen nasıl ulaştın’ diye soranlar çıkabiliyor.” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)