Murathan Artagan, yeni kitabını Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu'ya ithaf etti!

Bir süredir şiirler yazan Murathan Artagan, iletişimdi Özgür Aras’ın desteğiyle şiirlerini bir araya getirdi ve bir kitap çıkardı. Artaga, “Kapısız Oda” adındaki kitabını, sanatçılar Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu'ya ithaf etti!

MAGAZİN 15.03.2021, 10:50 15.03.2021, 16:57
Murathan Artagan, yeni kitabını Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu'ya ithaf etti!

İlk kitabı ‘Kapısız Oda’ yı sevenleriyle buluşturan Murathan Artagan, kısa bir süre içerisinde büyük bir okuyucu kitlesi elde etti. Ciddi ve uzun süren bir çalışma ürünü olarak ortaya çıkan Kapısız oda, Artagan’ın uzun zamandır yazdığı şiirlerden oluşuyor.

Özgür Aras destek verdi

Yıllardır yaşadığı hayat hikayelerinden esinlenerek içinden çıkan hislerini şiirleştiren Murathan Artagan, ayrıca aşk tasvirini de şarkılarında duyduğu Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe'nin de bu şiirlerin ortaya çıkmasında önemli birer aracı olduklarını belirtti. Aksu ve Tilbe şarkılarının kendisini geliştirdiğini ve yetiştirdiğini belirten Artagan, Özgür Aras sayesinde şiirlerini kitaplaştırdı.

Ünlü isimlerden sosyal medya paylaşımı

Artagan’a ve kitabına ayrıca sosyal medyadan Deniz Seki, Simge, Yonca Evcimik, Deniz Akkaya, Cem Bekar gibi ünlü isimler de destek verdi. Çocukluğundan bu yana yazmaya meraklı olduğunu söyleyen Murathan Artagan, olumlu tepkilerin kendisini motive ettiğini söyledi. Kitabın ön tasarımı ise, ünlü  ressam Renan Kaleli’ye ait. Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Tasarım Bölümünden mezun olan Artagan’ın ‘Kapısız Oda’ kitabı, tüm kitapevleri ve dijital raflarda yerini aldı.

Yorumlar (0)