Murat "Sarıl bana eskisi gibi" dedi, Hande pas vermedi!

Murat Dalkılıç, arkadaşının nikâh töreninde "Hasret Geceleri" isimli şarkıyı seslendirdi. Hande Erçel'in o sırada telefonuna baktığı fark edildi. 

MAGAZİN 20.09.2020, 14:35 20.09.2020, 14:48
Murat "Sarıl bana eskisi gibi" dedi, Hande pas vermedi!

Murat Dalkılıç, önceki gün Mustafa Efe Arıcı ile Feyza Kazaklar'ın nikâh törenine katıldı. Ünlü şarkıcı, söz konusu törenin ardından "Hasret Geceleri" isimli şarkısını seslendirdi.

Hande Erçel'in de söz konusu nikâh törenine katıldığı görüldü. Güzel oyuncunun, şarkı esnasında telefonundan gözlerini ayırmadığı fark edildi. 

Murat Dalkılıç'ın, eski sevgilisinin dikkatini çekmeyi başaramadığı görüldü. 

"Hasret Geceleri" isimli şarkının "Sarıl bana sevgilim, eskisi gibi" sözleri ise çok manidardı. 

Hande Erçel ayrılığı duyurmuştu

Hande Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Murat Dalkılıç ile ilişkisine arkadaşça son verdiğini ifade etmişti. 

Yaşamının en sıkıntılı günlerinde Murat Dalkılıç'ın kendisine yalnızca sevgili değil, aynı zamanda dost ve yol arkadaşı olduğuna dikkat çeken Hande Erçel, ilişkilerini bitirdiklerini ancak her zaman dost olarak kalmayı istediklerini kaydetmişti. 

Hande Erçel, eski sevgilisi ile yakın çevresinin de hala aynı olduğunu belirterek, söz konusu süreçte aldıkları karara saygı gösterilmesini ve bu konuda hassas olunmasını istemişti. 

"Kerem Bürsin ile yakınlaştı" iddiası

Söz konusu ayrılık haberinden sonra Hande Erçel'in, yeni dizisindeki rol arkadaşı olan Kerem Bürsin ile ilişkiye başladığı ileri sürülmüştü. 

Sosyal medya kullanıcılarının, Hande Erçel ile Kerem Bürsin'i birbirine çok yakıştırdığı biliniyor. 

Yorumlar (0)