Murat Boz’dan üzücü haber: Koronavirüse yakalandı!

Son olarak ‘Sevgilim’ adındaki yen şarkısını müzikseverlerle buluşturan başarılı sanatçı Murat Boz da, koronavirüse yakalanan ünlü isimlerden oldu. Başarılı sanatçı sağlığının yerinde olduğunu belirtirken, karantinadaki dördüncü gününde olduğunu söyledi.

MAGAZİN 11.04.2021, 16:57 12.04.2021, 14:00
Murat Boz’dan üzücü haber: Koronavirüse yakalandı!

Sesi ve yakışıklılığıyla herkesin beğenisini kazanan başarılı sanatçı Murat Boz, koronavirüse yakalandığını açıkladı. Son olarak ‘Sevgilim’ adındaki yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturan Boz da, virüse yakalanan ünlüler kervanına katılmış oldu. Karantinadaki dördüncü gününde olduğunu aktaran Murat Boz, sağlık durumunun iyi olduğunu sözlerine ekledi.



Sosyal medya hesabından doğruladı

Sosyal medya hesabı üzerinden hikaye atan Boz, çıkan haberleri doğruladı. Herkesi önlem almaya davet eden Boz, ihmal edilmemesi gereken bir konu olduğunun altını çizdi. Tüm hastalara şifa dileyen Boz’un ardından, şarkıcı Nadide Sultan da testinin pozitif çıktığını açıkladı. Daha önce de İbrahim Kutluay, Murat Yıldırım, Hazal Kaya ve Tolgahan Sayışman’ın da virüse yakalandığı belirtilmişti.



2006 yılında solo kariyerine başladı

7 Mart 108 tarihinde Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dünyaya gelen Murat Boz, İstanbul’da iki üniversitede okudu. Birçok şarkıcıya vokalistlik yaparak müziğe adım atan Murat Boz, Tarkan’ın da vokalistlerindendi. 2006 yılında "Aşkı Bulamam Ben" şarkısıyla kariyer yolculuğuna başlayan Boz, “Maximum” şarkısıyla çıtayı yükseltti. ‘Aşklarım Büyük Benden’, ‘Janti’, ‘Uçurum’, ‘Geri Dönüş Olsa’, ‘Kalamam Arkadaş ve ‘Adını Bilen Yazsın’ gibi şarkılarla müzik yolculuğu sürdürdü.



Müziğin yanı sıra oyunculukta da adından söz ettirdi

O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliği sürecinde herkesin sevgilisi olan Boz, oyuncu Aslı Enver ile olan ilişkisiyle de adından sık söz ettirdi. Oyunculuk da yapan Murat Boz; “Hadi İnşallah”, “Kardeşim Benim, “Dönerse Senindir”, “Kardeşim Benim 2” ve “Öldür Beni Sevgilim” filmlerinde rol aldı.

Yorumlar (0)