Murat Boz’dan tepki çeken paylaşım

Murat Boz'un paylaşımı tepki gördü. Murat Boz, yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı eve kapanan vatandaşları dışarı çıkmaya davet etti.

MAGAZİN 18.03.2020, 12:32 18.03.2020, 13:06

Çin’in Hubey eyaletine bağlı Vuhan şehrinde ortaya çıkan, daha sonra tüm dünyaya etkisi altına alan yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı Türkiye’de tedbirler üst düzeye çıkarıldı.

Koronvirüsün yayılmaması için azami gayret gösteren ve tüm dünyadan takdir toplayan Türk yetkililer vatandaşlardan dışarı çıkılmamasını tavsiye ederek kendilerine yardımcı olunmasını istedi. Bu uyarı üzerine bir çok sanatçı da evine kapandı. Şarkıcı Murat Boz ise "Evde durmayın" çağrısı yaparak dışarı çıkıp video çekti ve bunu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Murat Boz’un sorumsuz açıklamalarına sosyal medyada büyük tepki geldi.

"Siz de çıkın, evde durmayın" çağrısı yaptı

Vatandaşlara dışarı çıkmaları yönünde çağrı yapan şarkıcı Murat Boz şu ifadeleri kullandı:

"Zor günlerden geçiyor olabiliriz. Ama kendimizi eve hapsetmemeliyiz. Hava güzel olduğu için dışarı çıktım. Sporumu açık havada yapacağım. Siz de çıkın, evde durmayın, sporunuzu yapın. Hava güzel. Moral bozmayın. Millet olarak zor günleri atlatacağız.”

Murat Boz’un canlı yayını kısa sürede sosyal medya hesaplarından yayıldı. Sosyal medya kullanıcıları Murat Boz’un açıklamalarına "sorumsuzca" diyerek tepki gösterdi. Tepkilerin ardından Murat Boz canlı yayın videosunu kaldırdı.

Yorumlar (0)