Murat Boz saç ektirdi: Türkiye yerine o ülkeyi tercih etti

Ünlü şarkıcı Murat Boz, son halini paylaşarak saç ektirdiğini açıkladı. Dünyaca ünlü isimlerin saç ektirmek için Türkiye’ye akın ettiği bu dönemde Boz’un Hollanda’yı tercih etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. 

MAGAZİN 27.11.2022, 16:33 28.11.2022, 11:53
Murat Boz saç ektirdi: Türkiye yerine o ülkeyi tercih etti

Şarkıcılık kariyerine oyunculuğu da ekleyen ünlü şarkıcı Murat Boz, kısa süre önce yeni imajı ile magazin dünyasında gündem olmuştu. 42 yaşındaki sanatçı, yaz aylarında saçlarına kaynak yaptırarak dikkatleri üzerine çekmişti. Hayranlarından olumsuz yorumlar alan Murat Boz, bu kez farklı bir karar alarak saç ektirmeye karar verdi. 

Türkiye yerine Hollanda’yı tercih etti

Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak saç ektirdiğini açıklayan Murat Boz, bir kez daha gündem oldu. Boz’un bu işlem için Türkiye yerine Hollanda’yı tercih etmesi ise yeni bir tartışma başlattı. Ünlü şarkıcının Amsterdam’da saç ektirdiği belirtildi. Konuya ilişkin görüşlerini paylaşan bazı sosyal medya kullanıcıları, Zinedine Zidane’dan ABD’li şarkıcı Akon’a kadar pek çok ünlü ismin saç ekimi için Türkiye’ye geldiğini hatırlatarak, Murat Boz’un neden böyle bir seçim yaptığını anlayamadıklarını belirttiler. 



Yorumlar (0)