Murat Boz'dan 'vale bahşişi' açıklaması

Ünlü şarkıcı Murat Boz, kendisi hakkında yapılan 'vale bahşişi' haberiyle ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

MAGAZİN 10.06.2019, 14:33 10.06.2019, 14:58
Murat Boz'dan 'vale bahşişi' açıklaması

Murat Boz, sosyal medya hesabı üzerinden kendisi hakkında yapılan bir habere yorumda bulundu. Ünlü şarkıcı, Eser Yenenler'in düğününden önce sevgilisi Aslı Enver ile birlikte bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. 

Habere göre Boz, aracını valelerden teslim aldıktan sonra 200 lira vererek alışveriş merkezinden ayrıldı. Fakat gazetecilerin oradan ayrıldığını öğrendikten sonra, alışveriş merkezinin vale şirketini aradı ve verdiği 200 liranın para üstünü, yani 170 lirayı geri istedi.

Habere sert tepki gösterdi  

Hakkında yapılan bu habere sert tepki gösteren Murat Boz, sosyal medya hesabından kendisi hakkında yazılanlarla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Boz, paylaşımında "Şaşırttığımız adeta şoka soktuğumuz vale kardeşlerimizin gönlünü almak için ne yapmamız gerektiğiyle ilgili fikir alışverişi yapıyoruz. Seçenekler arasında para üstü istediğimiz için özür dilemek de var." ifadelerine yer verdi.



 

Yorumlar (0)