Müjdeli haber geldi: Bergüzar Korel, üçüncü hamileliğini duyurdu!

Sevilen oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde bir diziye başlayacağını müjdelemişti. Ancak aldığı haberle bambaşka bir mutluluk yaşayan Bergüzar korel, üçüncü kez hamileliğini duyurdu. Haberi sosyal medyada duyuran 38 yaşındaki oyuncu, diziye hazırlandığı ekibe de toleransları için çok teşekkür etti.

MAGAZİN 02.04.2021, 16:47 03.04.2021, 17:37
Müjdeli haber geldi: Bergüzar Korel, üçüncü hamileliğini duyurdu!

“Binbir Gece”, “Karadayı”, “Vatanım Sensin” ve “Bir Aşk İki Hayat” gibi projelerdeki rolleriyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Bergüzar Korel, hayatında yaşanan art arda gelen müjdeler konusundaki mutluluğunu paylaştı. Uzun süredir bir dizide rol almayan ve geçtiğimiz günlerde ‘Kanlı Yayın‘ isimli diziyle bir dijital platformla izleyici karşısına çıkmayı bekleyen Korel, aldığı önemli bir haberi takipçileriyle paylaştı. Dizinin ertelenmek zorunda kaldığını açıklayan Bergüzar Korel, üçüncü kez hamile olduğunu müjdeledi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, büyük bir mutluluk yaşadı

2009 yılında ‘Binbir Gece’ dizisinde beraber rol aldığı meslektaşı Halit Ergenç ile hayatlarını birleştiren Korel, 2020 yılında ilk çocukları Ali’yi kucaklarına almışlardı. 2019 yılında ikinci kez hamile olduğunu müjdeleyen Korel, 2020 yılının Mart ayında da ikinci çocuğu Han’ı kucağına almıştı.



Bu süreçte başladığı ‘Kızlar ve Oğlanlar’ oyununa da hamileliği nedeniyle ara vermek zorunda kalan Korel, aynı haberi üçüncü kez mutlulukla aldı. Şimdi ise üçüncü bebeklerini bekleyen Korel ve Ergenç çifti, büyük bir mutluluk yaşadı.

Dizi projesi ertelendi

Paylaşımında 3 yıl sonra yeniden bir dizi için sete çıkacakken şaşırtan sürpriz bir haber aldığını belirten Korel, aylardır diziye hazırlandığını belirtti. İlk olarak hamileliğinin projeyi yapmasına engel olmadığını belirten Korel, salgın nedeniyle vaka artışının yoğunlaştığını ve bu yüzden tarih değiştirilmesi gerektiğini belirtti. O tarihte de fiziksel değişimin karakteri yansıtamayacağını belirten Korel, projeyi ekip olarak erteleme kararı aldıklarını belirtti. Projeye veda etmenin kendisi için kolay bir karar olmadığını belirten Korel, bu yolda herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Yorumlar (0)