Müjde Ar ‘Zorunda kaldım’ sözleriyle açıkladı

Sevilen oyuncu Müjde Ar, kendisi adına açılan sahte Twitter hesaplarından sonra kendisi sayfasını oluşturmak zorunda kaldığını belirterek “Hukuksuzca adımı kullanan kişilere karşı kendi hesabımı açmak zorunda kaldım” dedi.

MAGAZİN 30.05.2023, 10:43 31.05.2023, 09:07 Şeyda Gül
Müjde Ar ‘Zorunda kaldım’ sözleriyle açıkladı

Daha önce kendine ait Instagram hesabından açıklama yapan Yeşilçam’ın yıldızı Müjde Ar, Instagram hesabı dışında hiçbir sosyal medya platformunda hesabının olmadığını belirterek “Twitter'da adıma açılan hiçbir hesapla da ilgimin olmadığını bilginize sunarım” ifadelerini kullanmıştı.

Twitter açmak zorunda kaldım

Adına açılan sahte Twitter hesabından paylaşımların artarak devam etmesi üzerine konuyu yargıya taşıyan Müjde Ar, yeni bir önlem olarak Twitter hesabı açmak zorunda kaldığını duyurdu. MujdeArOfficial isimli adresini açan Müjde Ar, sayfasından “Hukuksuzca adımı kullanan kişilere karşı kendi hesabımı açmak zorunda kaldım. Diğer hiçbir hesaba itibar etmeyiniz” notunu düştüğü bir paylaşımda bulundu.

Koçyiğit ve Hun sevenlerini uyarmıştı

Adlarına açılan sahne sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlara yönelik takipçilerini uyaran Hülya Koçyiğit, “Sahte hesaplar açıp kamuoyunu meşgul eden ve yanlış yönlendiren herkesi kınıyorum” demişti.

Aynı konudan mustarip olan Ediz Hun ise “Değerli takipçilerim Instagram ve Facebook (Ediz'in Kaktüs Bahçesi) dışında sosyal medya platformlarında hiçbir hesabımın bulunmadığını, adıma açılan diğer hesapların sahte olduğunu bilgilerinize sunarım” açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar (0)