"Muhterem Nur, Müslüm Gürses'i öldürdü" demişti! Açıklama geldi

Yunus Bülbül, tepki çeken bir açıklamada bulunarak, "Müslüm Gürses'in, eşi Muhterem Nur tarafından öldürüldüğünü" söylemişti. Yanlış anlaşıldığını ifade eden Bülbül, herkesten özür diledi.

MAGAZİN 31.08.2020, 14:47
"Muhterem Nur, Müslüm Gürses'i öldürdü" demişti! Açıklama geldi

Yunus Bülbül, "Müslüm Gürses'in, eşi Muhterem Nur tarafından öldürüldüğünü" ifade etmiş, bu sözleri nedeniyle sert tepki çekmişti.

"Neler Oluyor Hayatta" isimli programa canlı bağlanan Yunus Bülbül, yaptığı açıklamalara ilişkin konuştu. 

Yunus Bülbül, kendisinin yanlış anlaşıldığını iddia etti.

Müslüm Gürses ve eşi Muhterem Nur ile arkadaşlığının senelere dayandığını kaydeden Yunus Bülbül, asla kötü bir amacının olmadığını belirtti.

Yunus Bülbül, Müslüm Gürses'in ölüm korkusuna sahip olduğunu ifade etti.

Müslüm Gürses’in hastaneye karşı alerjisinin bulunduğunu ancak eşi Muhterem Nur tarafından sık sık hastaneye kontrol için götürüldüğünü aktaran Yunus Bülbül, bu nedenle böyle bir açıklamada bulunduğunu söyledi. 

Bunun üzerine Hakan Ural, Yunus Bülbül'ün kesin bir dille "Müslüm Gürses, eşi Muhterem Nur tarafından öldürüldü" dediğini belirterek, Yunus Bülbül'den farklı bir açıklama bekledi.

Yunus Bülbül, gaf yaptığını söyleyerek, hem Muhterem Nur'u sevenlerden hem de ailesinden özür dilediğini ifade etti. 

Müslüm Gürses, 15 Kasım 2012'de by-pass ameliyatı geçirmiş, daha sonra kalp ve akciğer yetmezliği sebebiyle yoğun bakım servisine alınmıştı. Solunum cihazına bağlanan Müslüm Gürses, 3 Mart 2013 tarihinde yaşamını yitirmişti.  

Yorumlar (0)