Müge Anlı, evlilik kararını canlı yayında duyurdu!

Televizyon ekranlarının sevilen yüzün Müge Anlı, evlilik kararı aldığını canlı yayında duyurdu. Evleneceği ismi açıklayan ünlü televizyoncu, özel hayatını neden ekranlar önünde yaşamadığını da anlattı.

MAGAZİN 20.06.2022, 11:45 20.06.2022, 12:37 Hakan Öksüz
Müge Anlı, evlilik kararını canlı yayında duyurdu!

Hazırlayıp sunduğu "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programıyla televizyon ekranlarının beğenilen yüzlerinden biri olan Müge Anlı, evlilik kararını canlı yayında duyurdu.  Özel hayatını ekranlar önünde yaşamak istemediğini kaydeden ünlü televizyoncu, bu kararın nedenini de açıkladı.

"Bu yüzden özel hayatımı hep geri planda tuttum"

Yıllarca ekran önünde milyonlara hitap ettiğini kaydeden Anlı, "Biz bir şekilde bu ortamın iyisini de kötüsünü de kaldıracak duruma geldik. Ancak bizimle aynı hayatı seçmeyen kişileri, onların isteği dışında medyanın kötü tarafıyla yüzleştirmeye hakkımız yok. Buradaki olumsuzlukları neden yaşasınlar? Hayatımıza aldığımız kişileri korumakla yükümlüyüz. Bu yüzden özel hayatımı hep geri planda tuttum." dedi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikâh masasına oturacak!

Basında hakkında çıkan haberlerin asılsız bilgilerle dolu olduğunu kaydeden Müge Anlı, evlilik kararı aldığı ismi de açıkladı. İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştireceğini belirten Müge Anlı, "Yakında nikah masasına oturacağız." dedi.

"Önümüzdeki sezon, evli bir kadın olacağım"

Hakkında çıkan haberlere aldırış etmediğini kaydeden ünlü televizyoncu, "Aldığım kararı, benim ağzımdan duymanızı istedim. Evliliğe adım atacağım beyefendi, bir devlet memuru. Mesleğine saygı duyuyorum. Önümüzdeki sezon yeniden önünüze çıkığım zaman, karşınızda evli bir kadın göreceksiniz. Kararı hızlı şekilde verdim. Bazı yakın dostlarıma açıklamıştım. Dedikodusunu yapmadıkları için onlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'nın önceki evliliğinden bir kızı var

1973 yılında İstanbul'da doğan Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. 1993 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile hayatını birleştiren Müge Anlı, bu evliliği 15 yıl sürdürdü. Müge Anlı, 2002 yılında "Lidya Müge" isimli kızını kucağına almıştı.

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Müge Anlı hayranları, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? 2021 yılında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanan 58 yaşındaki Yüzbaşıoğlu, Adana'da dünyaya geldi.

Yorumlar (0)