Mucize Doktor Dizisi, Konusu, Oyuncuları...

MAGAZİN 30.08.2020, 18:22
Mucize Doktor Dizisi, Konusu, Oyuncuları...

2020 yılına damga vurmuş dizilerden biri olan ve an itibari ile yeniden çekimlerine ne zaman, nasıl ve nerede başlanacağı merakla beklenen Mucize Doktor Dizisi nedir? Mucize Doktor nerede çekiliyor? Mucize Doktor oyuncuları kimler? Mucize Doktor’a neden ara verildi? Mucize Doktor tekrar başlayacak mı?

Mucize Doktor Konusu

Mucize Doktor dizisi, Good Doctor adı verilen Kore dizisinden uyarlanan ve Türkiye televizyonlarına benzer bir senaryonun Türkçeleştirilmiş versiyonu ile gelen Türk dizisidir. Dizide, başrolde olan Ali Vefa karakteri, aynı zamanda hem Savant Sendromu hem de Otizm Sendromu yaşayan bir karakterdir. Küçük yaşlarda köy yerinde yaşayan, yaşadığı sağlık sorunu sebebi ile babası ve çevresi tarafından hor görülen, özellikle de babasından gördüğü şiddet sebebi ile içine kapanan küçük Ali Vefa, ağabeyini de bu süreçte kaybeder. Ali Vefa’nın durumunu gören ve onu yetiştirmek için büyük çaba sarf eden Doktor Adil Bey, onu yanına alır. Uzun yıllar boyunca Ağabeyi gibi çocukları iyi etmek ve insanların ölmesini engellemek için eğitim alan Ali, artık bir doktordur ve Adil Hoca’nın önerisi ile birlikte hastanede iş başı yapar. Bu dakikadan sonra yaşanan trajediler, muhteşem tanı ve tedaviler, aşk ve daha pek çok konu, Ali Vefa’nın başından geçecektir.

Mucize Doktor Nerede Çekiliyor?

Mucize Doktor, İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan özel bir hastanede, Medical Park Pendik’te çekiliyor.

Mucize Doktor Oyuncuları Kimler?

Mucize Doktor oyuncuları arasında Taner Ölmez (Ali Vefa), Onur Tuna (Ferman Hoca), Sinem Ünsal (Doktor Nazlı), Hazal Türesan (Beliz Boysal), Özge Özder (Kıvılcım), Murat Aygen (Tanju Hoca), Fırat Altunmeşe (Demir), Hayal Köseoğlu (Hemşire Açelya), Reha Özcan (Adil Hoca), Bihter Dinçel (Selvi Hemşire) Koran Herduran (Günel Hemşire) bulunuyor.

Mucize Doktor’a Neden Ara Verildi?

Pandemi süreci sebebi ile hastane çekimlerinde aksama yaşanması ve risk teşkil etmesi sebebi ile Mucize Doktor’a ara verilmiştir.

Mucize Doktor Tekrar Başlayacak mı?

Mucize Doktor Dizisi, pandemi sürecinin araya girmesi sebebi ile reyting rekorları kırdığı bir dönemde araya girmiştir. Dizinin özellikle de hastane ortamında çekilmesi ve risk teşkil eden unsurlar sebebi ile araya girmesi, izleyiciyi oldukça üzmüş bulunuyor. Ancak, geçtiğimiz hafta bir ve ikinci fragmanı yayınlanan ve an itibari ile Mucize Doktor yeni bölümleri tanıtımı yapan yayıncı kanal, Mucize Doktor’un çok yakında başlayacağını duyurmuştur.

Yorumlar (0)