Miray Daner şart koştu: Onunla çalışmanı istemiyorum!

Miray Daner ile Kubilay Aka, ihanet iddiaları nedeniyle ayrılmıştı. "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında Miray Daner'in, Kubilay Aka'ya barışmak için şart koştuğu iddia edildi. 

MAGAZİN 08.01.2020, 14:27
Miray Daner şart koştu: Onunla çalışmanı istemiyorum!

Miray Daner-Kubilay Aka çiftinin ilişkisi, geçtiğimiz aylarda ihanet iddiaları nedeniyle bitmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında Miray Daner'in Kubilay Aka'ya barışmak için şart koştuğu ileri sürüldü. 

Ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın barda bir kadınla yakınlaştığını gösteren bir fotoğraf sosyal medyada yayılmış, bunun üzerine ikili ayrılmıştı. 

Fotoğrafta bulunan kişinin Hilal Altınbilek olduğu ileri sürülmüş fakat bu iddia hiçbir zaman doğrulanmamıştı. 

Bir süre sonra Miray Daner, Kubilay Aka'nın İstanbul Erenköy'de bulunan evine girerken görülmüş ve ikilinin barıştığına dair söylentiler yayılmaya başlamıştı. 

Lüks bir villa tuttu

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında, Kubilay Aka'nın Miray Daner'i tekrar barışmaya ikna ettiği kaydedildi. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, kısa bir süre önce aynı evde yaşamaya başladı.

Kubilay Aka'nın Zekeriyaköy'de aylık kirası 11 bin lira olan iki katlı bir villa tuttuğu öğrenildi. Villanın alt katına müzik ve ışık tesisatı döşeten çift, dışarı çıkmak yerine arkadaşlarını da eve çağırarak partiler veriyor.

"Hilal ile seni Ufuk tanıştırdı"

Barışmanın hemen ardından Kubilay Aka'nın menajeri Ufuk Ergin ile yollarını ayırması şaşkınlığa uğrattı. Söz konusu ayrılık, Kubilay Aka’nın Instagram hesabında menajerini takip etmeyi bırakmasıyla ortaya çıktı. Bu ayrılıkta Miray Daner'in, "Hilal (Altınbilek) ile seni Ufuk tanıştırdı, onunla çalışmanı istemiyorum." demesinin etkili olduğu iddia edildi.
 

Yorumlar (0)