Minik Ecrin'in cansız bedenine ulaşıldı mı?

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'a ait olabileceği düşünülen ceset parçaları ve ayakkabı dere yatağında bulundu.

MAGAZİN 27.05.2019, 21:07 27.05.2019, 22:51
Minik Ecrin'in cansız bedenine ulaşıldı mı?

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 7 Mayıs Salı günü evinin önünde oyun oynarken kayıplara karışan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'a ait olduğu düşünülen cansız bedene ulaşıldı.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, küçük kızın cansız bedeninin evlerinin yaklaşık bir kilometre uzağındaki ormanlık alanda bulunduğunu duyurdu.

MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINDA OLAYIN DETAYLARI ARAŞTIRILIYOR

ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında minik Ecrin'in kaybolmasının detayları araştırılıyordu.

Kaybolma olayında şüpheleri üzerine çeken minik Ecrin'in amcası Özkan Kurnaz, talihsiz kızın kaybolduğu esnada traktörle gittiği yeri ve nedenini anlattı.

ECRİN'İN AMCASI ÖZKAN ARAMA ÇALIŞMALARI SIRASINDA NEREDEYDİ?

Özkan Kurnaz, su deposunu doldurmak için evden ayrıldığını ve yanına AFAD ya da jandarma ekiplerinden birini almadığı için yanlış yaptığını belirtti.

"GÖRÜNMEYEN VARLIKLAR KAÇIRDI"

Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz ve babaannesi Hacer Kurnaz, "Ecrin'i görünmeyen varlıklar götürmüş olabilir!" diyerek bir hayli dikkat çekmişti.

Müge Anlı bu ifadeden sonra, "madem şeytan aldı getirdi biz de jandarma da bu kadar aramasaydık, boşuna mı uğraştık" diyerek tepki göstermişti.

Yorumlar (0)