Mine Tugay sessizliğini bozdu! "Umarım kimse benim yaşadığımı yaşamaz"

MAGAZİN 07.01.2023, 12:20 09.01.2023, 09:11 Hanife
Mine Tugay sessizliğini bozdu! "Umarım kimse benim yaşadığımı yaşamaz"

Yalı Çapkını dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan Mine Tugay'ın son hali sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Sessizliğini bozan Tugay, insanların bilip bilmeden konuşmalarına isyan etti.

Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan gibi oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna Altuğ’un canlandırdığı Orhan Korhan karakterinin eski sevgilisi 'Defne' karakteriyle oyuncu Mine Tugay konuk oldu.
 



Orhan'ın eski aşkı Defne'ye hayat verecek

Dizide, Orhan ve Gülgün'ün kolejden arkadaşı olan Defne, Ferit ve Seyran'ın katıldığı dergi kapağı çekiminde editör olarak Korhan ailesinin hayatına girdi.

Yalı Çapkını 16. bölüm tanıtımında Defne rolüyle izleyici karşısına çıkan Mine Tugay'ın görüntüsü sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları Tugay'ın estetik yaptırdığını iddia edip, görünüşüne yönelik birçok hoş olmayan söylemlerde bulundu.

"12 yıldır bir sağlık problemi yaşıyorum"

Bu duruma isyan eden ünlü oyuncu Instagram hesabının hikaye bölümünde yaptığı paylaşımla sessizliğini bozdu.  44 yaşındaki güzel oyuncu Mine Tugay, şu ifadelere yer verdi:


 

Yorumlar (0)