Milli Basketbolcu Göksenin Köksal, oğlu ile fotoğrafını paylaştı!

Galatsaray Basketbol Takımı’nın kaptanı Göksenin Köksal, ilk kez oğlunun fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Köksal'ın, iki yaşına giren oğlu Ömer Ayaz ile birlikte çektirdiği iki pozuna beğeni yağdı!

MAGAZİN 17.01.2021, 10:36 17.01.2021, 17:19
Milli Basketbolcu Göksenin Köksal, oğlu ile fotoğrafını paylaştı!

Galatasaray Basketbol Takımı’nın ‘#61’ numaralı forma giyen takım kaptanı ve 1991 Trabzon doğumlu Göksenin Köksal, sosyal medya hesabında oğlu ile olan fotoğrafını paylaştı. Köksal’ın iki yaşına giren oğlu Ömer Ayaz ile olan iki fotoğrafı, beğeni yağmuruna tutuldu.

Minik Ömer Ayaz, babasına benzetildi

İki yıl önce vokeybolcu Simay Köksal ile evlenen Göksenin Köksal’ın hemen bir erkek çocuğu dünyaya gelmişti. Köksal, oğlunun fotoğrafını sosyal medyada ilk kez paylaşmış oldu. Paylaşım, binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medyada minik Ömer Ayaz'ın neşeli halleri objektiflere yansırken, babasıyla olan benzerliği de ayrıca dikkat çekti.

8 Ocak 1991’de Trabzon doğan Göksenin Köksal, Galatasaray Basketbol altyapısından yetişti. İlk resmi maçına 2009-2010 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde çıkan Köksal, altyapı kategorilerinde güçlü fiziği ve skorer kimliği ile ön plana çıktı. Şu anda takımın kaptanı olan Köksal, FIBA EuroBasket 2017’nin Türkiye kadrosunda da yer aldı.

Yorumlar (0)