Middleton'dan 'dördüncü çocuk' yanıtı!

Prens William ile ilk resmi görevinde objektiflere yansıyan üç çocuk annesi Kate Middleton, dördüncü çocuk sorusuna "William’ın daha fazla çocuk istediğini sanmıyorum" yanıtını verdi.

MAGAZİN 16.01.2020, 17:12
Middleton'dan 'dördüncü çocuk' yanıtı!

Meghan Markle ve Prens Harry’nin kraliyet görevlerini bırakma krizinden sonra eşi ile ilk resmi görevinde görüntülenen Kate Middleton (38), Yorkshire’daki Khidmat Centre ziyaretindeki sohbetinde William’ın (37) daha fazla çocuk istemediğini belirtti.

Bir hayranıyla konuşan üç çocuk annesi Cambridge Düşesi, "William’ın daha fazla çocuk istediğini sanmıyorum" dedi.

Kraliyet çiftinin Prens George (6), Prenses Charlotte (4) ve Prens Louis (1) olmak üzere üç çocuğu bulunuyor.

Önceki yıl Middleton, eşi Prens William ile birlikte katıldığı resmi kraliyet gezisinde dördüncü çocukla ilgili bir espri yapınca "Dördüncü çocuk mu geliyor?" sorusu akıllara düşmüştü. Bu espri, Middleton’ın, üçüncü çocuğu Prens Louis’e hamile kalmadan önce yaptığı espriyi akıllara getirmişti.

Kraliyet gazetecilerinden Omid Scobie, Middleton’la aralarında geçen diyaloğu, "Charlotte’ın doğumundan birkaç ay sonra Düşes’le aramızda geçen diyaloğu hatırlıyorum. Charlotte’ı henüz uyutmuştu ve yeniden bebek sahibi olmak ne kadar hoş olurdu dedi. Bunun üzerine Middleton’a, ‘Bu sizde üçüncüyü yapma isteği uyandırıyor mu?’ diye sorunca Middleton’ın yanıtı, ‘Ben çok isterim ama William bunu söylediğimi duyarsa beni öldürür’ şeklinde olmuştu." ifadeleriyle anlatmıştı.

Yorumlar (0)