Mia Khalifa hakkında, kimdir, sevgilisi Robert Sandberg kimdir?

1993 yılı doğumlu, Lübnanlı olan ve cinsel içerikli filmlerde yer alan Mia Khalifa hakkında bilgiler, burada yer alıyor.

MAGAZİN 06.02.2021, 18:12 07.02.2021, 09:33
Mia Khalifa hakkında, kimdir, sevgilisi Robert Sandberg kimdir?

Cinsel içerikli filmlerle adını duyuran, Premier Lig’te muhabirlik yaoan, internette en çok aranan isimler arasında yer alan ve son olarak ünlü şef sevgiilsi Robert Sandberg ile evleneceğini duyuran Lübnan’lı isim Mia Khalifa hakkında detaylar, burada yer alıyor.

Lübnan’dan Amerika’ya göç

1993 yılında Lübnan’da doğan Khalifa, 10 yaşında geldiğinde ise Lübnan’ın başkenti Beyrut’tan Amerika Birleşik Devletleri’ne göç etti. Bu sırada internette küçük filmlerde rol almaya başlayan Khalifa, adını yavaş yavaş duyurmaya başladı. Özellikle İsrailli bir oyuncu ile çektiği film, dünya gündeminin en baş köşesine bir dönem oturmuştu.

Bu dönem oldukça tehdit alan Khalifa, herkesten özür dilemiş ve birlikte rol aldığı oyuncunun kimliğinin dikkatini çekmediğini söylemişti. Lübnan’ın milli marşının ilk satırını vücuduna dövme yaptırdığını söyleyen Khalifa, Lübnan ordusunun sembolünü de vücudunda taşıdığını söylemiştir.

iLoveFriday grubu, Khalifa’ya ‘diss’ attı

Amerikan hip hop grubu “iLoveFriday” in bir şarkısına da konu olan Mia Khalifa, grup tarafndan fhedef alnımış ve kendine bir ‘diss’ atmıştır. Şarkı, aylarca sosyal medya uygulaması TikTok’ta viral olmuştur

Şef Robert Sandberg’in hayatına girmesiyle, yaşamı değişti

Daha sonra hayatına, Worldchefs Hans Bueschkens Young Chef Challenge yarışmasının 2016 yılındaki şampiyonu şef Robert Sandberg girdi. Ünlü şefle doludizgin bir aşk yaşayan Khalifa,  cinsel içerikli filmlerde oynamayı bıraktı. Premier Lig'de spiker muhabir olarak çalışmaya başlayan Khalifa, yepyeni bir kariyer yolunda ilerlemeye başladı.

Yakın zamanda ise sevgilisi Robert Sandberg’den evlenme teklifi aldığını söyleyen Khalifa, teklifi kabul ettiğini söyledi. Robert Sandberg sevgilisini Chicago'ya götürdü ve Smyth'de bir akşam yemeği yerken teklifte bulundu.

Yorumlar (0)