MFÖ'nün konseri iptal edilmişti! Beklenen açıklama geldi

MFÖ'nün Muğla'nın Bodrum ilçesinde vereceği konser iptal edildi. 2018 yılında Mazhar Alanson'un yaptığı bir açıklama nedeniyle bilet satışlarının az olduğu iddia edildi. Mazhar Alanson, söz konusu iddiaya yanıt verdi. 

MAGAZİN 01.09.2020, 10:41
MFÖ'nün konseri iptal edilmişti! Beklenen açıklama geldi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 27 Ağustos günü MFÖ konseri yapılacaktı ancak iptal edildi.

Söz konusu konserin iptal edilme nedeni olarak "2018 yılında Mazhar Alanson'un yaptığı açıklamalar nedeniyle bilet satışlarının az olması" gösterildi. 

Mazhar Alanson'un yaptığı iddia edilen o açıklama şöyleydi:

Söz konusu söylentilere cevap veren Mazhar Alanson, bu ifadelerin hiçbir şekilde kendisine ait olmadığını kaydetti.

Mazhar Alanson, kendisine iftira atıldığına dikkat çekerek, iki sene önce verdiği bir röportajda söylediklerine açıklık getirdi. 

Ünlü sanatçı, "Türkiye'nin gerçeklerini herkesin kabul etmesi gerektiğini, bu şekilde herkesin daha mutlu hissedeceğini" söylediğini anlattı.

Mazhar Alanson, ayrıca "birçok çocuk gibi okullarda Mustafa Kemal Atatürk'e olan sevgiyi otomatik olarak bünyesine aldığını ancak Peygamber'e de âşık olduğunu" söylediğini ifade etti. 

Söz konusu konserin organizasyon şirketi olan KerkiSolfej'den de açıklama geldi. 

Yapılan açıklamada, 27 Ağustos günü gerçekleştirilmesi planlanan MFÖ konseri için 401 tane resmi bilet satıldığı, söz konusu konserin resmi bilet gelirinin 51.000 TL olduğu ifade edildi. 

"Ulaşım, konaklama, teknik ve sair giderlerin kendilerine ait olması" ve "söz konusu konserin bütün satış gelirlerinin MFÖ'ye bırakılması" talebinde bulunulduğu kaydedilen açıklamada, grubun konser vermek için 70.000 TL istediği belirtildi.

Açıklamada, bu nedenle konserin iptal edilmesine yönelik karar alındığı ifade edildi.  

Yorumlar (0)