Metin Akpınar'ın "Aktör kumaşı zayıf" sözlerine Cem Yılmaz'dan yanıt

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisi ile ilgili "Oyunculuk kumaşı iyi değil" eleştirisinde bulunan usta oyuncu Metin Akpınar'a "Onun her işini dikkatli bir şekilde izledim, o da beni sahnede seyrederse mutlu olurum" sözlerini kullandı.

MAGAZİN 23.11.2021, 08:51
Metin Akpınar'ın "Aktör kumaşı zayıf" sözlerine Cem Yılmaz'dan yanıt

Usta oyuncu Metin Akpınar, katıldığı bir televizyon programında ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Stand-up, müthiş bir mizah unsurudur”

Mizahın bitmeyeceğini ve kopamayacağını ifade eden usta oyuncu Metin Akpınar, "Stand-up zeki insanların yaptığı ve komedi ayaküstü yapılan, yıldırım gibi çarpan, kısa süren müthiş bir mizah unsurudur." sözlerini kullanırken, Cem Yılmaz ile ilgili de değerlendirmeler yaptı.

“Cem Yılmaz’ın kumaşı zayıf”

Usta oyuncu Metin Akpınar, Cem Yılmaz ile ilgili şunları söyledi:

"E bizde konuşanlara bak, çok zekiler var ama iyi konuşan yok, Cem Yılmaz da buna dahil. Cem Yılmaz'ı beğenirim, mükemmel işler yapıyor, çok zeki bir çocuk, gerçekten takdir ediyorum fakat oyunculuk kumaşı zayıf. Olmak zorunda da değil ayrıca, stand-up'da aktörlük zorunlu değil. Fakat iyi konuşmak, tipleme, tonlamada daha önemli başarılar beklenir. Allah biliyor, ben bekliyorum.”

Cem Yılmaz’dan, Metin Akpınar’a yanıt

Metin Akpınar'ın açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt veren Cem Yılmaz, şunları aktardı:

“Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar, bir söyleşisinde beni değerlendirmiş. Teşekkür ederim, sağ olsun. 6 yaşındayken ilk defa izlediğim performans Devekuşu Kabarenin “İnsanlığın Lüzumu Yok” isimli oyunuydu. Onun bütün işlerini pür dikkat izledim. O da beni bir gün sahnede seyrederse gerçekten çok mutlu olurum." dedi.

Yorumlar (0)