Metallica konserleri iptal edildi

Alkol bağımlılığı tedavisi görecek olan Metallica'nın solisti ve kurucusu James Hetfield rehabilitasyon merkezine yattı, konserler iptal edildi.

MAGAZİN 30.09.2019, 11:40
Metallica konserleri iptal edildi

Ünlü heavy metal müzik grubu Metallica’nın solisti ve kurucusu James Hetfield, rehabilitasyon merkezine yattı. Alkol bağımlılığı tedavisi görecek Hetfield'ın bu durumu, grubun Avustralya ve Yeni Zelanda konserlerini iptal etmesine neden oldu.

Grubun diğer üyeleri Lars Ulrich, Kirk Hammett ve Rob Trujillo sosyal medyadan yaptıkları açıklamayla hayranlarından özür diledi. Açıklamada, "Birçoğunuzun bildiği gibi kardeşimiz James uzun yıllardır bağımlılıkla mücadele ediyor. Maalesef şimdi iyileşmek için tekrar bir tedavi programına girmek zorunda kaldı" denildi.

Yapılan ortak açıklamada, konser bileti alan seyircilere bilet ücretlerinin geri verileceği belirtildi. Grup üyeleri, James Hetfield için hayranlarından anlayış ve destek beklediklerini ifade etti.

Metallica, 17-29 Ekim tarihleri arasında beş Avustralya şehrinde, daha sonra da Yeni Zelanda’da dört konser verecekti.

Hetfield, 2004'te gösterime giren Some Kind of Monster belgeselinde alkol bağımlılığından bahsetmiş, belgeselin izleyiciyle buluştuğu esnada bir rehabilitasyon merkezine yatmıştı. 2017 yılında Joe Rogan'a bir röportaj veren James Hetfield, 15 yıldır alkol kullanmadığını söylemişti.

Yorumlar (0)