Mesut Özil, çiçekçilerle kavga etti!

Amine Gülşe ile evlenen ve tatiline Alaçatı'da devam eden Mesut Özil, eğlendiği mekandan çıkarken yanına gelen seyyar çiçek satıcıları ile kavga etti.

MAGAZİN 23.06.2019, 14:14
Mesut Özil, çiçekçilerle kavga etti!

İstanbul'da 7 Haziran'da "2014 Türkiye Güzeli" olan Amine Gülşe ile evlenen ünlü futbolcu Mesut Özil, balayını Çeşme'de sürdürüyor. Alaçatı Mahallesi'nde yaptırdığı 2 katlı lüks villada, Almanya'dan gelen misafirlerini de ağırlayan Arsenal'in ünlü oyuncusu Mesut Özil, eğlendiği mekandan çıkarken yanlarına gelen ve zorla çiçek satmaya çalışan seyyar çiçekçilerle gerginlik yaşadı. Mesut Özil, etrafını saran ve çiçek almadan gitmesine izin vermeyen çiçekçilere bağırarak, tepki gösterdi.

Arsenal'da futbol oynayan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile 7 Haziran Cuma günü İstanbul'da evlenmişti. Düğünün ardından balayına çıkan ünlü çift Mesut Özil ve Amine Gülşe, geçen günlerde Çeşme'nin Alaçatı Mahallesi'nde yaptırdığı iki katlı süper lüks villaya geldi. Balayına Çeşme'de devam eden Arsenal oyuncusu Mesut Özil'in dün Almanya'dan misafirleri geldi. Mesut Özil, Almanya'dan gelen bir grup arkadaşı ile Alaçatı'daki bir eğlence mekanında 3 saat boyunca eğlendi.

Yanında eşi Amine Gülşe bulunmayan Mesut Özil'in etrafını çıkışta seyyar çiçek satıcıları sardı ve hiçbir yere gitmesine izin verilmedi. Bu sırada çantasından cüzdanını çıkaran ancak çiçekçilerin zorba tavırlarından rahatsız olan Mesut Özil, bir anda sinirlenip etrafını saran çiçek satıcılarına sesini yükselterek, tepki gösterdi. Mesut Özil'in arkadaşları da seyyar satıcılara tepki gösterdi. Kısa süren gerginliğin ardından Mesut Özil, çiçek almadan beraberindeki arkadaşları ile eğlence mekanının önünden hızla ayrıldılar.

.

Yorumlar (0)