Messi'nin İranlı ikizi, "ben Messi'yim" deyip 23 kadınla...

Messi'ye Messi'den daha çok benzeyen, Lionel Messi'nin dünyadaki ikizi İranlı Messi'nin, gerçek Messi olduğunu söyleyip 23 kadınla ilişkiye girdiği iddia edildi.

MAGAZİN 26.06.2019, 11:50 26.06.2019, 16:11
Messi'nin İranlı ikizi, "ben Messi'yim" deyip 23 kadınla...

Futbolun dünya çapındaki yıldızı Barcelona oyuncusu Lionel Messi'nin dünyadaki ikizi olarak tanınan İranlı Reza Parastesh’in, kendisini ‘Messi’ diye tanıtarak 23 kadına istismarda bulunduğu ileri sürüldü. Mağdur kadınlar, İranlı Reza Parastesh’e dava açtı.

Insolite TV'de yer alan habere göre İran'da yaşayan ve Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi'ye benzerliğiyle ün yapan Reza Parastesh, Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi'yle olan bu benzerliğini kullanarak 23 kadınla ilişkiye girdi.

Insolite TV'nin haberine göre, sahte Messi'nin mağdur ettiği 23 kadının, gerçeği öğrendikten sonra Reza Parastesh’e dava açtığı bildirildi.

Lionel Messi'ye olan benzerliği ilk kez babası tarafından fark edilen Reza Parastesh, zamanla benzerliği kendisi de kabullenmiş. Messi gibi sakal da bırakan ve arasının açık olduğu futbol konusundaki yeteneklerini geliştirmeye çalışan Reza Parastesh, Barcelona forması giydiği fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca kısa sürede dünya çapında 'İranlı Messi' olarak tanınmıştı.

Yorumlar (0)