Merve Özbey takipçilerinin sorularını yanıtladı

Yaklaşık 1 yıl önce Kenan Koçak ile evlenen Özbey'e sosyal medyadan annelik duygusu soruldu. Özbey, anne olacağını ilk öğrendiği an şaşırdığını ve ağladığını ifade etti.

MAGAZİN 18.11.2020, 12:53 18.11.2020, 13:00
Merve Özbey takipçilerinin sorularını yanıtladı

9 ay önce Kenan Koçak ile hayatını birleştiren Merve Özbey, kişisel sosyal medya sayfası üzerinden takipçilerinin sorularını cevapladı.

Altı aylık hamile olan Merve Özbey, kendisine sorulan "Anne olacağınızı öğrendiğinizde ne hissettiniz?" sorusuna, "Çok şaşırdım ve ağladım. İnanılmaz bir mutluluk duygusuyla doldum. Bir yandan da tedirginlik yaşadım. Hiç bilmediğim bir duygu esasen, tarifi güç." dedi.

2. çocuk sorusuna tepki...

Merve Özbey'in 'Kalabalık bir aile olalım istiyorum' söylemine geçtiğimiz aylarda bir takipçisinin ikinci çoçuk sorusu hatırlatılmıştı. Özbey ise konuya ilişkin, "Sosyal medyayla herkesin birbirine ulaşması artık çok daha kolay oldu. Kim ne hakla bana böyle bir soru sorabiliyor. Yatak odası insanın en mahrem yeridir. Hangi arada seninle samimiyet kurduk da bana bu soruyu yöneltiyorsun? Malesef sosyal medyada böyle sorular olabiliyor. Çok ayıp." şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar (0)