Merve Boluğur’u dumura uğratan ‘HES kodu’ sorunsalı!

Koronavirüs salgını sürecinde yaptığı her hareket olay olan Merve Boluğur, yeni bir olayla gündemde. Daha önce maske takmaması olay olan ve ceza yiyen Boluğur, bu kez HES kodu olmadığı için alışveriş merkezine giremedi. Oyuncu, güvenlik görevlilerine  “Beni tanımıyor musunuz?” diyerek çıkıştı.

MAGAZİN 18.04.2021, 09:44 18.04.2021, 17:42
Merve Boluğur’u dumura uğratan ‘HES kodu’ sorunsalı!

Rol aldığı ‘Acemi Cadı’, ‘Küçük Sırlar, ‘Aşk Yeniden’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ gibi dizilerin ardından ekranlardan uzaklaşan oyuncu Merve Boluğur, Salgın sürecinde adı en öne çıkan isimlerden oldu. Öncesinde birçok kez maske takmadan gezerken görüntülenen Boluğur, bu yüzden ihbar edilmiş ve iki kere de 900 TL’lik maske takmama cezası ödemişti. Güzel oyuncu bu kez de HES kodunun azizliğini yaşadı.



‘Beni tanımıyor musunuz?’ çıkışı

Sokakta yürürken gazeteciler tarafından görüntülenen Boluğur, görüntü vermek istemedi. Kaçış yolu arayan Boluğur, dolaştığı Nişantaşı’nda bulunan bir alışveriş merkezine girmek istedi. Girişte güvenlik görevlilerinin ‘HES kodunuzu gösterir misiniz?’ sorusuna Boluğur, uygulamaya üye olmadığını ve kullanmadığını belirtti. Siyah bir kapüşon takan ve maskesiyle de tanınmayan Boluğur’a güvenlik, uygulamayı indirip kes kodu edinmesini yoksa alışveriş merkezine giremeyeceğini belirtti.



Bunun üzerine Boluğur güvenlik görevlilerinden ayrıcalık istedi ve ‘Beni tanımıyor musunuz?’ diyerek çıkıştı. Ancak ayrıcalık tanımayan görevlilerin tavrı karşısında Boluğur, alışveriş merkezine girmedi ve yolda yürürken gözden kayboldu.

Yorumlar (0)