Merve Boluğur’dan yeni sevgilisiyle gizemli poz!

Oyunculuğunun yanı sıra yaptıklarıyla da olay olan sevilen oyuncu Merve Boluğur, 6 aylık aşk molasını durdurdu. Murat Dalkılış ile evliliği ve Burak Dayı ile olan beraberliğinden sonra Boluğur, yeni sevgilisiyle fotoğrafını, sosyal medyada paylaştı. Sevgilisinin yüzünü göstermeyen Boluğur’un, beraber olduğu kişi merak ediliyor.

MAGAZİN 22.03.2021, 14:12 23.03.2021, 10:38
Merve Boluğur’dan yeni sevgilisiyle gizemli poz!

Oyunculuğun yanında sosyal medya yayıncılığına da el atan ve ayrıca şarkıcılığa da adım atmaya hazırlanan Merve Boluğur, uzun süredir yalnızdı. Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerdeki rolleriyle hatırlanan sevilen oyuncu, iki yıl pop sanatçısı Murat Dalkılıç ile evli kalmıştı. Uzun zaman sonra, takipçisi olan Burak Dayı ile beraberlik yaşayan Boluğur, bu birlikteliğini de 6 ay önce sonlandırmıştı.

Sevgilisinin yüzünü gizledi

Geçtiğimiz hafta köpeği Çikko’yu kaybeden ve bundan dolayı üzgün olan Boluğur’un yüzü, yeni bir beraberlikle güldü. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Boluğur, sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin yüzü görünmeyen bir poz paylaştı. Fotoğrafın altında ateş emojisi koyan Boluğur, samimi bir poza imza attı.

Daha önceki sevgilisinin de yüzünü uzun süre gizleyen Boluğur, bu hareketiyle şaşırtmaya devam ediyor. Uzun süredir yalnız olan Boluğur’un yeni sevgilisi ise, oldukça merak ediliyor.

Yorumlar (0)