Merve Boluğur'un köpeğinden acı haber!

Aykırı duruşuyla bilinen ve sevilen oyuncu Merve Boluğur, yaşadığı acıyı sosyal medyada paylaştı. Oyunculuğun ardından şarkıcılığa da el atmaya hazırlanan Boluğur, köpeği ‘Çikko’ nun vefatıyla adeta sarsıldı. Boluğur köpeğine “Sen hep benim çocuğumdun” diyerek seslendi.

MAGAZİN 16.03.2021, 13:00 17.03.2021, 09:59
Merve Boluğur'un köpeğinden acı haber!

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerdeki rolleriyle hatırlanan sevilen oyuncu Merve Boluğur, aldığı acı haberle sarsıldı. Oyunculuğun yanı sıra You Tube kanalı açan ve son olarak şarkıcılığa adım atmaya hazırlanmasıyla herkesi şoke eden Merve Boluğur, köpeği ‘Çikko’ yu kaybettiğini duyurdu.

Acısını sosyal medya paylaşımıyla duyurdu

Son dönemde aykırı hareketleriyle gündeme gelen ve merakla yeni oyunculuk projeleri beklenen başarılı oyuncu, sosyal medyada açtığı kanalda hayatıyla ilgili deneyimlerini paylaşmaya başlamıştı. Boluğur, köpeğini kaybetmesiyle beraber acısını sosyal medyada paylaşım yaparak duyurdu.
 

Köpeği Çikko’ya “Sen hep benim çocuğumdun” diyerek seslenen Boluğur, oğlunun melek olduğunu ve onu anne gibi sevdiğini belirtti. Köpeğinin kendisine koşulsuz sevgiyi öğrettiğini yazan Boluğur, bir gün buluşacaklarını ve sözleri olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)