Merve "balkon"u hatırlattı, Şahan sustu!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Merve Boluğur’un 40 parçalık puzzle sevincini ti'ye aldı. Fakat Merve Boluğur'un balkonlu maket evi görseliyle yanıt vermesi Şahan'a paylaşımını sildirtti. Ünlü komedyen, kariyerinin ilk döneminde Berrak Tüzünataç ile bir evin balkonunda samimi görüntüler sergilemişti. 

MAGAZİN 14.05.2020, 11:29
Merve "balkon"u hatırlattı, Şahan sustu!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle evden çıkmayan Merve Boluğur, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 40 parçalı yapbozu bitirdiğine dair bir görsele yer vermişti. 

Paylaşımı nedeniyle alay konusu olan Boluğur, şu açıklamayı yapmıştı:

"Bebek misin? Deli misin? Bıdı bıdı... 10'luk puzzle yapacağım eğleneceğim. Siz karantinada atom mu parçalıyorsunuz, aşı mı buldunuz. Sevgiler..."

Şahan Gökbakar da Boluğur'un paylaşımı ile dalga geçenler arasında yer aldı. 

Ünlü komedyen, 3 parçalı puzzle paylaşıp Boluğur'u etiketledi.

Bunun üzerine Boluğur, Gökbakar'ın kendisi hakkında yaptığı paylaşıma balkonlu maket evi görseliyle karşılık verdi. Güzel oyuncu, bu tercihiye Gökbakar'ın Berrak Tüzünataç ile bir evin balkonunda samimi görüntüler sergilemesine gönderme yaptı. 

Gökbakar, kariyerinin ilk döneminde Tüzünataç ile Kabataş'ta bulunan bir evin terasında oldukça samimi görüntüler sergilemiş ve ikilinin öpüşme görüntüleri senelerce gündemden düşmemişti. 

Boluğur’un balkonlu ev göndermesinin ardından ünlü komedyen, paylaşımını kaldırdı. Boluğur da gönderme yaptığı paylaşımı kaldırdı. 

Yorumlar (0)