Mert Yazıcıoğlu ile aşk iddialarına Dilan Çiçek Deniz'denyanıt

Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu'nun Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. İkili, bir alışveriş merkezinde görüntülenmesinin ardında Dilan Çiçek Deniz'den açıklama geldi.

MAGAZİN 11.03.2023, 11:17 12.03.2023, 11:30 Hanife
Mert Yazıcıoğlu ile aşk iddialarına Dilan Çiçek Deniz'denyanıt

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu ikilisi geçtiğimiz günlerde Zekariyaköy’de bir mekanda görüntülenmişti. İçeriye el ele giren çiftin 1 haftadır görüştükleri ve birbirlerini tanıma aşamasında oldukları öğrenilmişti. Güzel oyuncu Dilan Çiçek, yeni verdiği röportajda aşk iddialarını doğruladı.

Alışveriş merkezinde magazin gazetecilerinin sorularını yanıtlayan Dilan Çiçek, " Birbirimizi tanıma aşamasındayız" dedi.

Hayranlardan tepki

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun barışması beklenirken Dilan Çiçek ile görüntülenen Yazıoğlu, hayranlarını da epey üzdü. Yazıcıoğlu'na, 'Şimdi bu yapılır mı?’, ‘Mertcim barışacaktınız siz ya' gibi yorumlar geldi.

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile evlilik hazırlığı yaparken ayrılık kararı almıştı. Aşk 101'in Sinan'ı Mert Yazıcıoğlu ise çok yakın bir zamanda yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı Afra Saraçoğlu'ndan ayrılmıştı.
 

Yorumlar (0)