Mert Yazıcıoğlu, ayrılık sonrası çıkan iddialara açıklık getirdi

Afra Saraçoğlu ile 4 senelik ilişkisini sonlandıran Mert Yazıcıoğlu, uzun süredir sessizliğini koruyordu. Bir mekan çıkışında basın mensuplarına olay ile ilgili konuşan Yazıcıoğlu, haklarında çıkan iddiaları yalanlayarak, "Konuşulduğu tarzda şeyler olmadı. Bir ilişkimiz vardı, yaşandı ve bitti. Bu kadar. Mert Ramazan bizim arkadaşımızdır" dedi.

MAGAZİN 18.01.2023, 11:36 19.01.2023, 09:15
Mert Yazıcıoğlu, ayrılık sonrası çıkan iddialara açıklık getirdi

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu geçtiğimiz haftalarda dört yıllık ilişkilerini sonlandırmıştı. Ayrılığın ardından Saraçoğlu tarafından açıklama yapılırken Yazıcıoğlu sessizliğini korumaya devam etmişti. Instagram hesabında bulunan fotoğrafları uzun süre silmeyen yakışıklı oyuncu, bir mekan çıkışında kendisini görüntüleyen muhabirin sorularını cevapladı.

“Yaşandı ve bitti”

Yalı Çapkını dizisinde rol aldığı Mert Ramazan Demir ile aralarında bir ilişki olduğu iddia edilen Saraçoğlu bu iddialara karşı yanıt vermemişti. Geçtiğimiz günlerde Mert Yazıcıoğlu, konuya açıklık getirerek iddiaları yalanladı. Mert Ramazan Demir ve Saraçoğlu hakkında öne sürülenler hakkında konuşan Mert Yazıcıoğlu, "Öyle bir durum yok! Söylenenler gibi bir şey olmadı. Konuşulduğu tarzda şeyler olmadı. Bir ilişkimiz vardı, yaşandı ve bitti. Bu kadar. Mert Ramazan bizim arkadaşımızdır. İnsanların sandığı gibi bir şey olmadı! Yapamadık, kısacası olmadı ve birlikte karar alarak sonlandırdık" dedi.

Yorumlar (0)