Menajerimi Ara dizisinin sevilen oyuncusu Canan Ergüder’den üzücü haber!

Behzat Ç. dizisinde canlandırdığı Savcı Esra karakteriyle yıldızı parlayan ve son dönemde Menajerimi Ara dizisinde Feris karakteriyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Canan Ergüder’den, üzücü bir haber geldi. Yetenekli oyuncunun meme kanserine yakalandığı belirtildi. 43 yaşındaki sevilen oyuncu, sosyal medyadan konu hakkında açıklama yaptı.

MAGAZİN 06.04.2021, 12:38 06.05.2021, 17:06
Menajerimi Ara dizisinin sevilen oyuncusu Canan Ergüder’den üzücü haber!

Canlandırdığı karakterlerle izleyicinin beğenisini kazanan ve son dönemde ilgi çeken ‘Call My Agent’ uyarlaması Menajerimi Ara’da Feris karakterine hayat veren Canan Ergüder’den, hayranlarını üzen bir haber geldi. 43 yaşına basan ünlü oyuncunun, meme kanserine yakalandığı belirtildi. Başarılı oyuncu, yakın zamanda kemoterapi sürecine girecek ve rol aldığı Menajerimi Ara dizisinden de affını isteyecek. Diziden bir süre ayrılacak olan ve tedavi görecek olan Ergüder’e, eşi oyuncu Kenan Ece de destek verecek.

Paylaşımında pozitif hissettiğini belirtti

Canan Ergüder, konu hakkında sosyal medya hesabından da bir açıklama yayınladı. Takipçilerine ve hayranlarına seslenen ünlü oyuncu, niyetinin Menajerimi Ara dizisinde oynadığı son bölümde yazmak olduğunu ancak haberlerin erkenden çıktığını belirtti. Hastalığını doğrulayan Ergüder, 1,5 ay önce teşhisin konulduğunu belirtti. Paylaşımındaki fotoğrafın, Menajerimi Ara dizisindeki çalışma arkadaşlarına ameliyat sonrası gönderdiği fotoğraf olduğunu belirten Ergüder, fotoğraftaki halinin pozitif hissettiği anlardan olduğunu söyledi. Moralini yüksek tuttuğunu belirten Canan Ergüder, tedavisinin izin verdiği zamana kadar dizide yer alacağını da sözlerine ekledi. Yaklaşık 3 bölüm daha dizide görev alabileceğini belirten Ergüder, pandemi nedeniyle bu sürecin kısa olduğunu belirtti. Paylaşımında kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Ergüder, ailesine ve tüm ekip arkadaşlarına da teşekkürü ihmal etmedi.

Behzat Ç. dizisindeki Savcı Esra rolü, unutulmuyor

15 Temmuz 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Canan Ergüder, tiyatro eğitimini Franklin and Marshall College'da aldı. Daha sonra ise The New School University Actors Studio Drama Programı’nda eğitimini sürdüren Ergüder, Londra’da eğitim almayı sürdürdü. Yurtdışında önemli aktör ve aktrislerle çalışma şansı bulan ve eğitim alan Ergüder, 2007 yılında yayınlanan ‘Bıçak Sırtı’ dizisinde canlandırdığı rolle tanınmaya başladı. Daha sonraki yıl Binbir Gece dizisindeki rolüyle bir anda yıldızı parlayan Ergüder, 2011 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki ‘Savcı Esra’ rolüyle gönüllerde taht kurdu. Erdal Beşikçioğlu ile iyi bir uyum yakalayan Ergüder, karakterinin ölmesine rağmen, dijital platformda geri dönen dizinin son sezonunda da rol aldı.

Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat veriyor

Ergüder, 2014 yılında yayınlanan Güllerin Savaşı dizisindeki Gülfem Sipahi rolüyle bir dönem gündemde oldu. 2020 yılının Ağustos ayından bu yana Ergüder, Fransız dizisi ‘Call My Agent’ ın ülkemizdeki uyarlaması Menajerimi Ara’da ‘Feris Dikmen’ adında hırslı bir menajere hayat veriyor. 2017 yılında Güllerin Savaşı dizisinde tanıştığı oyuncu Kenan Ece ile evlenen Ergüder’in, Demir adında bir oğlu da var. Ayrıca Ergüder, eşi Kenan Ece ile beraber Hipokrat adında bir tiyatro oyununda da rol aldı.

Yorumlar (0)