Meltem Cumbul: Bütün sorunlar laiklik ile çözülecek!

Meltem Cumbul, Türkiye'de yaşanan bütün sorunların laiklik ile çözülebileceğini ifade etti. 

MAGAZİN 16.11.2020, 12:55
Meltem Cumbul: Bütün sorunlar laiklik ile çözülecek!

Meltem Cumbul, bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Kendi halinde bir hayat sürmeyi tercih eden ünlü oyuncu, 24'üncü Tiyatro Festivali dâhilinde sahne alacağı "Ben Sevgili Milena" oyununun tanıtımını yapmak için röportaj verdi.

Sözcü'den Fatma Vurgun'a konuşan Meltem Cumbul, Türkiye'nin gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Tiyatronun yeni tip koronavirüsten (Covid-19) nasıl etkilendiğine değinen ünlü oyuncu, can sağlığı ve can güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu söyledi.

"İşçi sağlığı konusunda birçok olumsuzluk yaşandı"

Meltem Cumbul, Türkiye'de işçi sağlığı hususunda birçok olumsuzluk yaşandığını belirterek, birden fazla sektörde gereken tedbirlerin alınmadığını öne sürdü.

"Tiyatro yöneticileri gereken önlemleri aldı"

Öte yandan yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde farkındalığa sahip olan tiyatro yöneticileri tarafından gereken önlemlerin alındığını belirten 51 yaşındaki oyuncu, oyunlara yarı kapasite dolacak şekilde seyirci alındığını ve oturma düzenlerinin de kurallara uygun bir şekilde ayarlandığını ifade etti. 

Siyasi kariyer yapıp yapmayacağına dair soru sorulan ünlü oyuncu, "Beni siyasette göremezsiniz." dedi. 

"En önemli sorun laiklik ile çözülür"

Meltem Cumbul, bu konudaki net tavrını sürdürürken, kendisine "Türkiye'nin en önemli problemi nedir?" şeklinde bir soru yöneltildi. 

"Laiklik" mesajı veren ünlü oyuncu, insanların laik olmayı içselleştirmeleri gerektiğini, bu şekilde Türkiye'nin en önemli probleminin çözülebileceğini söyledi.

Yorumlar (0)