Melisa Ilıcalı’ya kardeş geliyor: Şeyma Subaşı 3 aylık hamile 

Bir süredir Mısırlı milyarder sevgilisi ile birlikte olan Şeyma Subaşı, 3 aylık hamile. 

MAGAZİN 02.06.2021, 14:51 03.06.2021, 10:40
Melisa Ilıcalı’ya kardeş geliyor: Şeyma Subaşı 3 aylık hamile 

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir süredir birlikte olan Şeyma Subaşı, artık sevgilisiyle yaptığı tatillerle değil hamileliği ve düğün hazırlığı ile adından söz ettiriyor.

Çifte yakın kaynaklardan gelen habere göre bu yaz nikah masasına oturacak çift, şimdiden düğün hazırlıklarına başladı. Hatta öyle ki davetli listesi hazırlandı.



Bebek geliyor 

Bazı sosyal medya haber kaynakları, aylar öncesinde Şeyma Subaşı’nın hamile olduğunu yazmıştı. Şişen karnı, uzun süredir alkol almadığını belirtmesi gibi ipuçlarından fark eden magazinciler ve Şeyma Subaşı’nın takipçileri durumu anlamıştı.  

Subaşı, bir dönem, hamile olduğunu belirten storyler (hikaye) ile de takip edenlerinin karşısına çıkmış ve bu şekilde iddialar güçlenmişti. Subaşı tarafından net bir açıklama gelmese de Instagram camiasının aylardır konuştuğu bu olay sonunda magazin gazetelerinde yerini aldı. 



Türkiye’de doğurmayacak

Subaşı’ya yakın kaynaklar, ikinci çocuğun Türkiye’de doğmayacağını belirtiyor. 3 aylık olan bebeğin cinsiyetinin ise erkek olacağı konuşuluyor. 

Yorumlar (0)