Melisa Döngel’e, Seyma Subaşı’nın eski sevgilisi Guido Senia şoku!

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız oyuncularından Melisa Döngel, İtalyan Dj Guido Senia’nın radarına takıldı. Fenomen Şeyma Subaşı’nın eski sevgilisi olan Senia, Döngel’in bir fotoğrafına yorum yaptı. Döngel de Senia’ya emojili cevap verdi.

MAGAZİN 14.04.2021, 16:53 15.04.2021, 10:58
Melisa Döngel’e, Seyma Subaşı’nın eski sevgilisi Guido Senia şoku!

Daha önce Bizim Hikaye dizisindeki rolüyle adından sık söz ettiren ve daha sonra Sen Çal Kapımı dizisinde rol almaya başlamasıyla yıldızı parlayan oyuncu Melisa Döngel, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Son olarak plajda bir poz veren ve hesabında paylaşım yapan Döngel, ilginç bir ismin radarına takıldı. 



Fotoğrafına beğeni ve yorum attı

Hande Erçel ve Kerem Bursin ile rol aldığı ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde Ceren rolüne hayat veren Döngel, İtalyan DJ Guido Senia tarafından fark edildi. Oyuncuyu takip eden genç DJ, ayrıca Döngel’in plajdaki fotoğrafına beğeni atıp yorum yaptı. İtalyan DJ Guido Senia, Acun Ilıcalı’nın eski eşi olan ve paylaşımlarıyla adeta fenomen olan Şeyma Subaşı’nın eski sevgilisi olarak biliniyor.



Ünü ülke sınırlarını aşmaya başladı

Senia, Döngel’in mayolu fotoğrafına şimşek ve alkış emojisi koydu. Bunun üzerine bir cevap veren Döngel, Senia’nın yorumuna ağzının suyu akan emojiyle karşılık vermiş oldu. Forumdaki görünümüyle adeta hava atan Döngel, görünümüyle herkesin dikkatini çekmeyi başardı. 21 yaşındaki başarılı oyuncunun ünü, git gide yurt dışına da ulaşmaya başladı.

Yorumlar (1)
Sedat 3 yıl önce
Şaşıyorum, bi şey uretemiyoruz ihraç malımiz bu mu övünç kaynağımız bu mu buna ne denir. Utanır insan biraz