Melis Tüzüngüç: Onları ben ayırmadım

Genç oyuncu Melis Tüzüngüç, "Uraz-Melis Kaygılaroğlu çiftinin ayrılığına sebep oldu!" iddialarını menajerlik şirketinin yayımladığı yazılı açıklama ile yalanladı.

MAGAZİN 06.07.2019, 12:22
Melis Tüzüngüç: Onları ben ayırmadım

Ünlü oyuncu Melis Tüzüngüç, ‘2. Sayfa’ isimli magazin programında konu olan 2015 senesinde ‘Baba Candır’ dizisinde başrolü paylaştığı Uraz Kaygılaroğlu ile yakınlaştığı ve evliliğinin bitmesine neden olduğu yönündeki iddialara açıklık getirdi. Melis Tüzüngüç’ün menajerlik şirketi ise yayımladığı yazılı açıklama ile iddiaları yalanladı.

"Söz konusu bile değil"

Ünlü oyuncu Melis Tüzüngüç'ün menajerlik şirketinden, "Melis Tüzüngüç'ün Uraz-Melis Kaygılaroğlu çiftinin ayrılığına sebep olduğu" iddialarıyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
“04.07.2019 tarihinde yayınlanan ‘2. Sayfa’ programında; Melis-Uraz Kaygılaroğlu çiftinin ayrılık haberlerinin ardından, oyuncumuz Melis Tüzüngüç ile Uraz Kaygılaroğlu’nun yakınlaştıkları iddiasına yer verilmiştir. Oyuncumuz Melis Tüzüngüç’ün, Uraz Kaygılaroğlu ile arasında iddia edildiği gibi bir yakınlaşma söz konusu olmadığı gibi, böylesine hassas bir konuda isminin asılsızca anılmasından dolayı duyduğumuz rahatsızlığı ifade etmek isteriz. Söz konusu olay ile ilgili herhangi bir bağlantımız olmadığını yineler; oyuncumuzun özel hayatına saygı gösterilmesini rica ederek ilk ve son kez bu açıklamayı kamuoyuna bildiririz”

Yorumlar (0)