Mehmet Günsür’ün 20’li yaş paylaşımına, Cem Yılmaz’dan olay yorum!

Sosyal medyaya damga vuran yirmili yaş fotoğrafı paylaşma akımı kapsamında, ünlüler de eski fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Akıma katılan isimler arasına, sevilen oyuncu Mehmet Günsür de dahil oldu. Ancak ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Günsür’ün fotoğrafına yaptığı yorum, oldukça olay oldu!

MAGAZİN 06.05.2021, 17:59 06.05.2021, 18:56
Mehmet Günsür’ün 20’li yaş paylaşımına, Cem Yılmaz’dan olay yorum!

Birkaç gündür bir akım olarak sosyal medyada devam eden yirmili yaş fotoğraf paylaşımı devam ediyor. Akıma katılan birçok ünlü isim fotoğraflarını paylaşırken, akıma dahil olan isimler arasından son olarak ‘Atiye’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan Mehmet Günsür de dikkat çekti. Ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede tarafından 22 yaşındaki hali fotoğraflanan Günsür, paylaşımına bu fotoğrafını koydu.



Nur Fettahoğlu’ndan espirili yorum

Paylaşımına beğeni yağan Mehmet Günsür’e, birçok meslektaşı da yorumda bulundu. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa’ya hayat veren Mehmet Günsür’ün annesi Mahidevran Sultan’ı canlandıran Nur Fettahoğlu, esprili bir yorumda bulundu. Fettahoğlu yorumunda Günsür’e şimdiki fotoğrafını koysa ve yirmi yaşındaki hali dese de anlamama olasılıklarının olduğunu söyledi. Ayrıca Sevinç Erbulak, Emel Çölgeçen ve Songül Öden gibi isimlerinde yorum yaptığı Mehmet Günsür’e en bomba yorum, ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan geldi. 
 

Cem Yılmaz’dan bomba yorum geldi

Yaklaşık yirmi dört yıl önce çekilen fotoğrafını paylaşan Günsür’e Cem Yılmaz’ın yorumu olay oldu. Paylaşımın altına yazan Yılmaz, Mehmet Günsür’e ‘Memo!’ diye seslenerek, bu fotoğrafın altı ay önce çekildiğini esprili bir dille yorumladı. Cem Yılmaz gibi düşünen birçok kişi, Mehmet Günsür’ün yıllar geçmesine rağmen genç kalabildiğini söyledi. Gelen yorumlar arasında Johnny Depp’e de benzetilen Günsür, ayrıca ‘Yakışıklı’ ve ‘zaman hiç geçmemiş gibi’ benzeri yorumlar da geldi. 

Yorumlar (0)