Mehmet Demirkol'dan ilginç "cenaze" yorumu!

Bir YouTube programında gündem yaratan açıklamalarda bulunan spor yorumcusu Mehmet Demirkol, "Cenazeme kimse gelmesin. Yakılalım, gömülmek zorunda mıyız?" dedi.

MAGAZİN 03.04.2022, 01:01 03.04.2022, 16:25 Hakan Öksüz
Mehmet Demirkol'dan ilginç "cenaze" yorumu!

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, YouTuber Zeynep Ocak'ın konuğu oldu. Programda ilgi çekici açıklamalar yapan Demirkol, daha önce sosyal medya linci yiyip yemediğine ilişkin soruya, "Belki de ülkede en fazla lince uğrayan 5 kişiden biriyim." yanıtını verdi.

"Bir zamanlar Özgür Demirtaş gibiydim"

Demirkol, "Bir zamanlar Özgür Demirtaş gibiydim. Sürekli linç yiyordum. Sosyal medyaya bir bakıyorum, benim hiç söylemediğim şeyler. O yalanların ekran görüntüsünü alıp paylaşıyordum eskiden. Altına da 'kuyruklu yalan' yazıyordum. Sokakta beni tanıyanlar 'kuyruklu yalan ağabey' diyerek takılıyorlardı." dedi.

"Cenazelerde ayarım bozuluyor"

Demirkol, cenazesine kaç kişinin gelmesini istediğine ilişkin soruya verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu. Soruya, "Kimse gelmesin" yanıtını veren Demirkol, "En nefret ettiğim şeylerin başında cenazeler geliyor. Bütün dengemi altüst ediyor. Yakın bir arkadaşımın babasının cenazesinde o kadar dengem bozuldu ki şaşırarak 'iyi bayramlar' dedim. Ayarımı bozuyor. Yakılalım, gömülmek zorunda mıyız?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)