Mehmet Ali Erbil, “parmaktan sonra” geri dönüyor

Nadiren görülen “Kaçış sendromu” hastalığı nedeniyle uzun zaman ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil’den sevindiren bir haber geldi. Ekranların ünlü ismi gelecek aylarda “Çarkıfelek” programıyla yeniden ekranlara dönecek.

MAGAZİN 12.04.2022, 11:53 12.04.2022, 17:59
Mehmet Ali Erbil, “parmaktan sonra” geri dönüyor

Mehmet Ali Erbil, 4 sene önce evinde banyoda ayağının kaymasıyla düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtıp iç kanamaya sebep olmuştu. Kaçış sendromu hastalığı tekrarlayan ve bu dönemde ekranlara çıkamayan Erbil, başarıyla tamamlanan tedavisi sonrasında sevenlerine müjde verdi.

“Çarkıfelek ekranlara geri dönecek”

Nasuh Özdemir İstanbuli’nin yayınladığı programa konuk olarak katılan Mehmet Ali Erbil, gelecek aylarda Çarkıfelek programı için yeniden ekrana döneceğini kaydetti.

Sağlık durumu…

Uzun bir zaman yoğun bakımda tedavisi devam eden ve 235 günün ardından hastaneden taburcu edilen Erbil, ağır bir hastalık geçirdiğini kaydederek, “Uzun bir tedavinin ardından kendimi çok daha iyi hissediyorum. Her geçen gün daha da iyi duruma geldik. Sevenlerimin duasıyla yeniden ayağa kalktık.” şeklinde konuştu.

“Beni yalnız bırakmayan sevenlerime teşekkürlerimi sunuyorum”

Ünlü şovmen, “Bilindiği üzere senelerdir sunduğumuz ve bizlerle özdeşleşen programımız bulunuyor. Yakın zamanda Çarkıfelek programıyla sevenlerimizin karşısında kalacağız. Tabi birçok yeni proje üstünde çalışmalarımız sürüyor. Sizin aracılığınızla özellikle zor zamanlarımda beni yalnız bırakmayan bütün sevenlerime teşekkürlerimi sunuyor ve hepsine saygı ve selamlarımı gönderiyorum.” dedi.

“Z kuşağına ulaşacak proje yapacağım”

Geçtiğimiz dönemlerde Etiler’de yer alan dönercide iftar için arkadaşlarıyla beraber olan Erbil, “Z kuşağına ulaşmak amacıyla proje yapacağım. Konuklu olacak ve her hafta bir konukla söyleşi gerçekleştireceğiz.” demişti.

Çarkıfelek sürprizi…

Basın mensuplarının sorduğu “Çarkıfelek’i özlüyor musunuz?” sorusunaysa Erbil, 2Çok özlüyorum. İnsanlar oruçlarını açtıktan sonra TV karşısına geçerdi. Şimdi ise her şey değişti. İzleyiciler, TV programları değişti, her şey daha da farklı oldu.” demişti.

Yorumlar (0)