Mehmet Ali Erbil'in taciz davasında yeni gelişme!

Şarkıcı Ece Ronay Bilir, klibinde oynayan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini öne sürmüş ve mesajları ifşa etmişti. Taciz davasının duruşması bugün görüldü. Mahkeme, rahatsızlığı nedeniyle duruşmaya katılmayan Mehmet Ali Erbil hakkında "zorla getirme" kararı verdi.

MAGAZİN 06.09.2022, 17:46 07.09.2022, 10:27 Hakan Öksüz
Mehmet Ali Erbil'in taciz davasında yeni gelişme!

Şarkıcı Ece Ronay Bilir'i taciz ettiği öne sürülen Mehmet Ali Erbil hakkında 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talep edildi. Mehmet Ali Erbil, rahatsızlığı nedeniyle Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya katılamadı. Erbil'in yanı sıra müşteki Ece Ronay Bilir'in de duruşmada yer almadığı ifade edildi.

Mehmet Ali Erbil'in ağabeyi ifade verdi

Tanık olarak dinlenen kişi, sanık Mehmet Ali Erbil'in ağabeyi Mustafa Erbil oldu. Ece Ronay Bilir ile kardeşi Mehmet Ali Erbil arasındaki telefon görüşmesine kulak misafiri olduğunu belirten Mustafa Erbil, "Telefonda konuşurken davet aldığını fark ettim. Asistanına 'Beni davet ediyorlar, kararsız kaldım.' dediğini duydum. Söylediği yerin çok uzak olduğunu öğrenince şoförle gitmesini tavsiye ettim. Konuyla ilgili başka bilgim yok." ifadelerini kullandı.

Asistan Nuray Kaya: "Mehmet Ali Bey'i tek başına yemeğe davet etti"

Duruşmada Mehmet Ali Erbil'in asistanı Nuray Kaya'nın da ifade verdiği kaydedildi. Ece Ronay Bilir'in, Instagram üzerinden Mehmet Ali Erbil'e ulaştığını belirten asistan Nuray Kaya, "Kendi klibinde oynaması için Mehmet Ali Bey'e teklifte bulundu. İlk klibin ardından ikinci klip de çekildi. Çekimin ardından Mehmet Ali Erbil'i yemeğe davet etmişlerdi. Daha sonra yemeğin iptal edildiği bilgisi geldi. Daha sonra Ece Ronay Bilir, Mehmet Ali Erbil'in yemeğe tek başına gelmesini istedi. Benim katılmamı istemedi. Mehmet Ali Bey'e bunu kabul etmemesi tavsiyesinde bulundum. Israr edince Mehmet Ali Erbil'in telefonunu alarak 'Çok istekliysen bu gece koynuma gel.' diye mesaj attım. Bu mesajı atmamı Mehmet Ali Erbil istedi. Bazı uygunsuz fotoğraflar attı. Sonraki gün de mesajları sosyal medyada yaydı." ifadelerini kullandı. 

Duruşma ileri bir tarihe ertelendi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Mehmet Ali Erbil hakkında iddianame düzenledi. İddianamede "elektronik haberleşme üzerinden cinsel taciz" ve "tehdit" suçları nedeniyle Mehmet Ali Erbil'in 8 yıl 10 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Mahkeme, duruşmaya katılmamasıyla ilgili gerekçesini belgeyle destekleyemeyen Mehmet Ali Erbil'in zorla getirilmesi kararını vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 

Yorumlar (0)