Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu

Yoğun bakıma kaldırılan Mehmet Ali Erbil’nin kız kardeşinden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.

MAGAZİN 30.10.2019, 12:22 30.10.2019, 12:33
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu

Yoğun bakımda olduğu dönemde ekranlardan uzun zaman uzak kalan ve geçtiğimiz haftalarda sakallı hâliyle yeniden kamera karşısına geçen ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil, sabaha karşı koroner yetmezlik sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan doktor kardeşi Yeşim Erbil, “Ağabeyimin durumu iyi. Bir kalp spazmı geçirdi. Kardiyolog doktorlar durumu takip ediyor, gerekli tedavisi yapılıyor” bilgisini paylaştı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yeniden yoğun bakıma kaldırıldığı haberi sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi. Ünlü şovmenin menajeri Perim Özgeldi'nin kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldığı açıklamasını yapmasının ardından bir açıklama da Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşi Yeşim Erbil’den geldi. Yeşim Erbil'in yaptığı açıklamayı Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil sosyal medya hesabından duyurdu.

Ağabeyi Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Yeşim Erbil, şu bilgileri verdi:

“Günaydın, ağabeyimin durumu iyi endişelenecek bir şey yok. Bir kalp spazmı geçirdi. Bu tip durumlarda hasta yoğun bakımda tutulur. Bu nedenle yoğun bakımda Şu an klinik durumu iyi çok şükür. Birkaç gün daha kalacak. Kardiyolog doktorlar ağabeyimi takip ediyor, gerekli tedavisi yapılıyor. Kendinde, yiyor, içiyor ve konuşuyor. Yakın takip için hastanede kalması gerekiyor. İlginize teşekkür ederiz. Her zaman sevenlerinin duası ile iyileşti. Bunu da en kısa sürede atlatacak inşallah."

Yorumlar (0)