Mehmet Ali Erbil evlenmek istiyor!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, evliliğe yeşil ışık yaktı ve bir kere daha nikah masasına oturacağını söyledi. Erbil, dediği gibi bir kere daha evlenirse ünlü şovmenin 6. evliliği olacak.

MAGAZİN 05.07.2022, 16:16 06.07.2022, 14:58
Mehmet Ali Erbil evlenmek istiyor!

4 yıldır sağlık sorunları ile uğraşan şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün akşam saatlerinde Yeniköy’deki bir mekandan çıkarken kameralara yakalandı. Basın mensupları ile ayak üstü bir sohbet gerçekleştiren Mehmet Ali Erbil’den bir kez daha evlilik sinyali geldi.

"Güzelliğimi kendisine borçluyum"

Mekana arkadaşı ve samimi olduğu anlaşılan sarışın bir kadınla gelen ünlü şovmen, "O kadın benim güzellik uzmanımdır. Güzelliğimi kendisine borçluyum" diye konuştu.

"Yalnızlık sadece Allah'a mahsus"

Şu sıralar aşk hayatında kimsenin olmadığını ve yalnız olduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil, muhabirlerin "Bir kez daha evlenmek ister misiniz?" sorusuna ise tekrardan evlenebileceğinin mesajını vererek, şöyle söyledi: "Neden olmasın, evelenebilirim. Hayat arkadaşının olması çok önemli. Yalnızlık sadece Allah'a mahsus. Evlilikte ben yaşa bakmam. Bir bakarsın o kişi benden büyük olur, bir bakarsın 30-35 yaşlarında biri olur."

"Her ay 1 araba parası kadar nafaka veriyorum"

Senler önce bir gazeteye röportaj veren ünlü şovmen, "Üç eşime birden nafaka veriyorum. Şu an, çocuğumuz olmadığı için sadece Sedef’e nafaka vermiyorum. Ben her ay 1 araba parası kadar nafaka veriyorum" diye konuşmuştu.

1980-2011 yılları arasında 5 evlilik yapan Mehmet Ali Erbil’in bu evliliklerinden Sezin (40), Yasmin (27) ve Ali Sadi (16) isimlerinde 3 çocuğu olmuştur.

Yorumlar (0)