Mehmet Ali Erbil'den itiraflar: Hep çok eşli oldum!

Katıldığı bir televizyon programında özel hayatına dair bilinmeyenleri anlatan Mehmet Ali Erbil, eşlerini her zaman aldattığını ve kumar oynamayı bırakamadığını söyledi. Detaylar haberde...

MAGAZİN 21.09.2022, 11:11 21.09.2022, 17:13 Hakan Öksüz
Mehmet Ali Erbil'den itiraflar: Hep çok eşli oldum!

Geçirdiği hastalık nedeniyle son yıllarda zor zamanlar geçiren Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir televizyon programında özel hayatıyla ilgili önemli detaylardan bahsetti. Eşlerini aldattığını ve genelde çok eşli bir hayat geçirdiğini kaydeden Erbil, çok fazla hata yaptığını söyledi. 

"Rüyamda ayrıldığımızı görünce ağlardım, sonra gider aldatırdım"

İlk eşiyle evlendiği zaman 20 yaşında olduğunu belirten Erbil, "İç güveysi gitmiştim. Babası şimdi rahmetli oldu, hâkimdi. Nişanlıyken abisi ile aynı odada kalıyorduk. Çok aşıktım ona. O da beni çok severdi, oyuncak bebek muamelesi yapardı. Şimdi pişman olduğum çok fazla hata yaptım evliliklerimde. Çok eşliydim. Gece rüyamda ayrıldığımızı görür, ağlardım. Uyandıktan sonra ise gider aldatırım." dedi.

"Anne ve baba sevgisi tatmadım"

Hayatında anne ve baba sevgisi gibi şeyleri tatmadığını kaydeden bir zamanların ünlü komedyeni, "Galiba bu durum, bende bir yedekleme dürtüsü oluşturdu. Son eşime aşık olduğumda Sedef ile evliydim. Başıma gelen her şey, ona yaptığım haksızlıklar yüzünden. Şimdi evli olduğu için çok fazla konuşmak da istemiyorum. Son eşimle ayrılma sebebimiz de aldatma." ifadelerini kullandı.

"Kumar oynamayı bırakamadım"

Hayatı boyunca kumar oynamayı bir türlü bırakamadığını kaydeden Erbil, "40 yıl oldu, kumarı bırakamadım. Aslında benim gibi bağımlı bir adamın sürünmesi lazım ama hep çok dikkatli oynadım. Hesaplı oynardım ve amacım oynarken zevk almaktı. Çalışmadığı zamanlarda da hep kira ve emlâk gelirleriyle geçindim. Son 4 yıldır böyle yaşıyorum." dedi.

Yorumlar (0)