"Megxit" kitabı çıkmadan rekor kırdı!

Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle'ın kraliyetten ayrılma kararını anlatan kitabın çıkacağı doğrulandı. "Finding Freedom"(Özgürlüğü Bulmak) isimli kitabın 24 saatte ön sipariş rekoru kırdığı bildirildi. 

MAGAZİN 06.05.2020, 09:50
"Megxit" kitabı çıkmadan rekor kırdı!

Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle'ın kraliyet ailesinin "üst düzey" üyeliğini bırakma (Megxit) kararının arka planı aydınlatılıyor. Kraliyet çiftinin tarihî kararı ile yeni hayatları Finding Freedom (Özgürlüğü Bulmak) adlı kitapta anlatılacak.

Çiftin hayatına dair duyulmamış ayrıntıların yer alacağı kitap, kraliyet muhabiri Omid Scobie ile ödüllü yapımcı Carolyn Durand tarafından kaleme alınıyor.

Söz konusu kitap, 11 Ağustos günü dijital olarak, 20 Ağustos günü de yazılı olarak dünya çapında piyasada yerini alacak. 

Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın haberi doğrulaması üzerine kitabın, Amazon'da ön sipariş rekoru kırdığı öğrenildi.

"Finding Freedom" (Özgürlüğü Bulmak) isimli kitap, 24 saatte en çok satan kitaplar listesinde bir numarada yer aldı. 

Amazon'da kitaba ilişkin, "Kendinden emin, etkili, ileri. Prens Harry ve Meghan Markle'ın dürüst, yakın ve silahsızlanma portresi" sunmayı vaat ediyor." ifadeleri kullanıldı. 

Kitabın ortak yazarı Omid Scobie, kitabın ön sipariş rekorunu kırmasına ilişkin, "Hoş bir sürpriz" açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)