Meghan Markle ve Prens Harry’nin kızı dünyaya geldi 

Prens Harry ve Meghan Markle’ın kızı Lilibeth Diana, dünyaya geldi. Buckingham Sarayı ve Boris Johnson, tebrik mesajları yayınladı.

MAGAZİN 07.06.2021, 12:22 08.06.2021, 15:46
Meghan Markle ve Prens Harry’nin kızı dünyaya geldi 

Sussex Düşesi Meghan markle ve Sussex Dükü Prens Harry çiftinin ikinci çocukları ABD’de dünyaya geldi. Çift, kızlarına Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor ismini verdi. Lilibet “Lili” ismi, Kraliçe 2. Elizabeth’in ismi olarak bilinirken Diana ve Lilibet isimlerinin birlikte kullanılması İngiliz halkında duygu dolu anlar yaşattı.

Çiftin erkek çocuğu da bulunuyor

Çiftin ilk çocukları ise Archie Mountbatten-Windsor isimli bir erkek. Archie, Mart 2019’da İngiltere’de dünyaya gelmişti. Düş ve Düşes, Archie henüz bir yaşına girmeden, Ocak 2020’de kraliyet görevlerinden çekilmiş ve ABD’ye taşınmıştı.



Başbakan Johnson da tebrik etti

İngiltere başbakanı Boris Johnson, doğum haberinin gelmesinin ardından kutlama mesajı yayınladı. Johnson, yayınladığı mesajda Lilibet Diana Mountbatten-Windsor'un ilk ismini İngiltere Kraliçesi’nden ikinci ismini de büyükannesi Diana’dan aldığını belirtti. 

Buckingham Sarayı’ndan tebrik geldi

Dük Harry ve Düşes Meghan için Buckingham Sarayı da bir tebrik mesajı yayınladı. Kraliçe 2. Elizabeth, bebeğin doğum haberi karşısında memnun olduğunu ifade etti. Prens Harry’nin babası olan Galler Prensi Charles ve Prens Harry’nin erkek kardeşi Cambridge Dükü Prens William da sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları yayınladı. Mesajlarda, “Mutlu haberi aldık, memnun olduk, çifti tebrik ederiz.” ibareleri dikkat çekti.

Yorumlar (0)