Meghan Markle, İngiltere’yi yine ayağa kaldırdı 

Oprah ile olay yaratan röportajın ardından suların durulmasına izin vermeyen Meghan Markle, bu kez de Ellen Degeneres’in programı Ellen Show’a konuk oldu. Markle hem kendi hayatı hem de kraliyet hayatı hakkında ses getirecek açıklamalarda bulundu. Henüz tanıtımı verilen program hakkında İngiltere’nin ne açıklama yapacağı merak konusu. 

MAGAZİN 19.11.2021, 09:50 20.11.2021, 18:15
Meghan Markle, İngiltere’yi yine ayağa kaldırdı 

İngiliz kraliyet ailesi gelini ABD’li oyuncu Meghan Markle ve eşi Harry’nin Oprah röportajı büyük ses getirmiş ve kraliyet ailesinden ikiliyi veto eden açıklama yapılmıştı. Röportaj sonrasında ağabeyi Prens William ile arasını düzeltmek için çabaladığı görüşen Harry, umduğunu bulamayarak ABD’ye dönmüştü. Kraliyet unvanını reddeden Harry’nin eşi Meghan Markle ise çok konuşulan o röportajın ardından suların durulmasına izin vermeyerek yeni bir röportaja imza attı. 



Meghan, Ellen Show’da 

ABD’de yayınlanan dünyanın en popüler programlarından olan, Ellen Degeneres’in sunucusu olduğu Ellen Show’un fragmanları dün internet ve televizyon üzerinden verildiğinde dünya tekrar “şoka uğradı”. Meghan Markle’ın sürpriz şekilde konuk olduğu program, bu akşam yayınlanacak bölümüyle şimdiden reyting rekorlarını alt üst etmeye gelirken fragmandan anlaşıldığı üzere Meghan Markle yine hem iş ve aile hem de kraliyet ailesini içeren açıklamalarda bulundu. 



Kraliyeti ırkçılıkla suçlamıştı 

40 yaşında ve 2 çocuk annesi Meghan Markle, Oprah röportajında kraliyet ailesini ırkçılıkla suçlamıştı. Bu suçlamanın ardından hem kraliyetin basın danışmanlarından hem de Prens William ve eşi Kate Middleton, ailelerinde böyle bir durumun yaşanmadığını söyleyerek Markle’ı yalanlamıştı.  

Oyunculuk kariyeri hakkında da çarpıcı ifadeler kullanan Markle, ikinci el aracıyla yaşadığı zorlukları, deneme çekimlerini ve hakkında bilinmeyenleri anlattı. Ekrana gelecek röportaj şimdiden endişe yaratmaya başladı. 

Yorumlar (0)