Meghan Markle o yılları anlattı: “Yalnızlık ve köşeye itilmişlikle geçti”

Bir dijital platform adına oluşturduğu podcast yayını sırasında okul zamanlarını anlatan Meghan Markle, samimi itiraflarda bulundu.

MAGAZİN 08.09.2022, 15:10 10.09.2022, 08:50
Meghan Markle o yılları anlattı: “Yalnızlık ve köşeye itilmişlikle geçti”

Prens Harry ile yaptığı evliliğin ardından kraliyet ailesine katılan, sonrasında ise sarayla bağlantısını koparması üzerine dünyanın fazlasıyla konuştuğu Meghan Markle, gençlik zamanlarını anlattı. Bir dijital platform adına podcast oluşturan Markle, programda öğrencilik zamanlarında köşeye itilmiş ve yalnızlık içerisinde geçirdiğini ifade etti.

“Öğle yemeklerinde bile arkadaşım yoktu”

Son zamanlarda eşi Prens Harry ile beraber birtakım etkinlikler sebebiyle Avrupa'ya gelen Markle, Los Angeles'ta bulunan Immaculate Heart Girls Catholic School'da eğitimi gördüğü senelerde çoğunlukla yalnız olduğunu ifade etti.

Programına Amerikalı oyuncu Mindy Kaling'i davet eden Markle, öğrencilik zamanlarında beraber oturup öğle yemeği zamanında vakit geçirecek bir arkadaşı bile olmadığını dile getirdi. Yalnızlık çektiğini ifade eden Markle, "Yemek saatlerinde yalnız oluyordum. Bu yüzden öğle yemeklerinde, bazı kültür kulübü başkanlığı için çalışmalara ve farklı toplantılara katılarak bu saatlerde kendime bir meşguliyet oluşturuyordum. Bu şekilde beraber zaman geçirmek için arkadaş bulma endişesinden biraz olsun kurtuluyorum.” dedi.

“Çoğunlukla yalnızdım”

Okulda her zaman en akıllı kız olarak görüldüğünü ancak hiçbir zaman "tatlı kız" olamadığını da ifade eden Markle, kendisi için "çirkin ördek yavrusu" dedi. Büyüme çağında ayrık dişleri ve kıvırcık saçları olduğu için kendisini güzel bulmadığını dile getirirken, "Ben çoğunlukla tek başımaydım. Ve fazlasıyla utangaçtım. Bir şe yaşandığında nereye kaçacağımı bilemezdim." ifadesinde bulundu.

Prens Harry ile evliliklerine değindi

Prens Harry ile nişanlanmasının ardından birçok kişinin tarafına milyonlarca defa “Seni seçti. Bu yüzden çok şanlısın” dediğine dikkat çeken Meghan Markle, "Aslında insanlar her şeyi yanlış anladılar." şeklinde konuştu.

Markle devamlı söz konusu cümleyi duyduğunu ifade ederek, "Tamam, ben de onu seçtim" diye düşünmeye başladığını söyledi. Markle bu "ne kadar şanslısın" fikrinin, bir kişilerin size gelerek ne kadar iyi olduğunuzu demesini beklemekten dolayı ortaya çıktığını ve bu durumun da bir klişeye neden olduğunu savundu.

Yorumlar (0)