Meghan Markle ile Prens Harry ABD'li finans deviyle anlaştı!

Kraliyet ailesi üst düzey üyeliğini bırakarak, ekonomik bağımsızlıklarını kazanma yolunda ilk adımı atan Meghan Markle ve Prens Harry'nin, ABD'nin finans devi Goldman Sachs ile anlaştığı iddia edildi.

MAGAZİN 16.02.2020, 14:08 16.02.2020, 14:16
Meghan Markle ile Prens Harry ABD'li finans deviyle anlaştı!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin üst düzey üyeliğini bırakarak (Megxit), Kanada'ya yerleşen Meghan Markle ve Prens Harry hakkında senaryolar üretilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Prens Harry'nin bir televizyon programı için Oprah Winfrey'le anlaştığı, Meghan Markle'ın ise oyunculuk kariyerine geri dönebilmek için Los Angeles'ta ev arıyor olduğu iddia edilmişti.

Görüşmeler ekim ayından beri sürüyor
İngiliz basınında çıkan haberlere göre, 2019'un ekim ayında Goldman Sachs ile görüşmeye başlayan çift, ABD merkezli finans deviyle 1 milyar sterlinlik bir anlaşma yaptı.

Marka elçisi olabilirler
Çiftin yaptığı anlaşmanın içeriği gizli tutuluyorken, bir halkla ilişkiler yöneticisi çiftin marka elçisi ve konuşmacı olarak görev alabileceğini iddia etti.

Farklı firmalarla da görüşmeye devam ediyorlar
İngiliz basınında yer alan başka bir habere göre ise, Goldman Sachs ile ilk büyük anlaşmalarına imza atan çift, birçok farklı üst düzey firmayla görüşmelerini sürdürüyor.

Yorumlar (0)