Meghan Markle dedikoduları belgelerle bitirecek!

MAGAZİN 19.11.2019, 14:41
Meghan Markle dedikoduları belgelerle bitirecek!

Kraliyet gelini Meghan Markle, kendisiyle ilgili yalan haber yaptıkları gerekçesiyle İngiliz bulvar basınını mahkemeye vermişti. Mahkemeye sunduğu yeni belgelerle hakkında çıkan dedikoduları bitirmeyi hedefliyor.

Sussex Düşesi Meghan Markle, İngiliz bulvar basınıyla giriştiği hukukî mücadelede dedikodulara son verecek belgeleri mahkemeye sundu.

Düşes'in avukatları İngiliz DMG Media şirketini, Markle hakkında olumsuz imaj oluşmasına yol açan, "gerçek olmayan haberler yayımlamak" ile suçladı.

Lüks harcamalar yaptığı yazılmıştı

Gerçek olmadığı söylenen bu haberlerin arasında Markle'ın Windsor'daki evlerine 6500 dolar değerinde bakır küvet, 650 bin dolar tutarında ses yalıtımı, bir yoga stüdyosu, bir tenis kortu ve misafir evi yaptırdığı iddiaları yer almıştı.

People dergisinin hazırladığı habere göre, Markle'ın avukatlarının mahkemeye verdiği belgelerde sözü edilen harcamaların yapılmadığı ve iddiaların tamamen gerçek dışı olduğu ifade edildi.

Özel bir mektubu izinsiz yayınladılar

Mahkemeye sunulan belgelerde medya şirketi, Markle'ın onayı olmaksızın babasına yazdığı kişisel bir mektubu yayımlamakla, "Düşes'in babasıyla olan ilişkisini kasıtlı olarak yanlış yansıtma" gerekçesiyle suçlandı.

Belgelerde ayrıca, Markle'ın annesini baby shower partisine davet etmediği iddiasının yalan olduğu ve Düşes'in annesinin işi gereği partiye katılamadığı bilgisi de yer aldı.

Prens Harry ise News UK ve MGN medya şirketlerine telefonunda bulunan sesli mesajları yayınlaması nedeniyle dava açtı.

Yorumlar (0)