Meghan'ın babası: Bu benim kızım olamaz!

Eşi Prens Harry ile beraber kraliyet görevlerinden ayrılan Meghan Markle’ın babası Thomas Markle, "Kraliyeti ucuzlattı, bu benim yetiştirdiğim kızım olamaz" dedi.

MAGAZİN 19.01.2020, 18:55
Meghan'ın babası: Bu benim kızım olamaz!

Meghan Markle ile Prens Harry'nin basında "Megxit" de denilen kraliyet ayrılığı için Düşes'in babası Thomas Markle'dan yorum geldi. 

"Kraliyet ailesinin itibarını düşürdü"

Basında "Megxit" olarak adlandırılan ayrılık haberiyle ilgili konuşan baba Markle, "Kraliyet ailesinin itibarını düşürdü" dedi.

Televizyon için çekilen bir belgeselde açıklamalar yapan baba Markle, Meghan ve Harry’nin davranışını “utandırıcı” olarak nitelendirdi.

"Kraliyeti taçlı bir Walmart'a dönüştürüyorlar"

Kızı ve eşinin kraliyeti "ucuzlattığını" aktaran Thomas Markle, "Kraliyeti taçlı bir Walmart'a dönüştürüyorlar. Bu benim yetiştirdiğim kızım olamaz” açıklamasını yaptı.

"Bunu yapmamak aptalca"

Baba Markle, "Evlendiklerinde bir sorumluluk üstlendiler. Bu sorumluluk kraliyatin bir parçası olmak ve onu temsil etmekti. Bunu yapmamak aptalca" dedi.

"Bunu yapmamalılar”

"Thomas Markle: My Story" isimli 90 dakikalık belgeselde kızı Meghan ile karmaşık ilişkisinin perde arkasını aktaran Markle, "İngiliz kraliyeti, şimdiye kadarki en uzun ömürlü kurumlardan biri. Onu yok ediyorlar, ucuzlaştırıyorlar, perişan hale getiriyorlar. Bunu yapmamalılar” diye konuştu.

"Bunu para için yaptığı görülüyor"

Meghan ve Harry’nin kraliyetten ayrılma kararını, "Büyük bir hayal kırıklığı, çünkü o her genç kızın rüyasına sahip olmuştu" olarak yorumlayan Düşes’in babası, "Her genç kız prenses olmak ister ve o buna ulaştı ama şimdi elinin tersiyle itiyor. Bunu para için yaptığı görülüyor" dedi.

Yorumlar (0)